Odličja tudi za mesne izdelke lastne blagovne znamke Tuš

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Nenehen trud na področju kvalitete in konstantno usmerjenost k izboljšavam na vseh področjih dela smo v Skupini Tuš v zadnjem letu želeli ponazoriti tudi z novim sloganom – ´Tuš, vedno boljši´, ki ponazarja zavezo k učenju, izboljševanju, nenehen trud za kvaliteto in svežino ponudbe ter izboljševanje storitve.

Na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni pa je zaveza h kvaliteti dobila tudi zunanjo verifikacijo. Po šestih odličjih na segmentu mleka in mlečnih izdelkov je kvaliteto izdelkov lastne blagovne znamke Tuš danes potrdilo še šest odličij na segmentu mesnih izdelkov. V močni mednarodni konkurenci je tako strokovna komisija na dveh ločenih tekmovanjih najžlahtnejša odličja podelila kar dvanajstim izdelkom lastne blagovne znamke Tuš.

Z zlatim odličjem so okronali domači pršut v kosih, s srebrnim odličjem kraški zašinek, francosko klobaso, suho domačo salamo ta dobra in hrenovke v naravnem ovoju ter z bronastim mortadelo mediteranko.

V Tušu smo tako prvi trgovec, ki je izdelke svoje lastne blagovne znamke postavil ob bok priznanim znamkam in s tem dokazal, da sodi med najboljše.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več