Odličja tudi za mesne izdelke lastne blagovne znamke Tuš

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Nenehen trud na področju kvalitete in konstantno usmerjenost k izboljšavam na vseh področjih dela smo v Skupini Tuš v zadnjem letu želeli ponazoriti tudi z novim sloganom – ´Tuš, vedno boljši´, ki ponazarja zavezo k učenju, izboljševanju, nenehen trud za kvaliteto in svežino ponudbe ter izboljševanje storitve.

Na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni pa je zaveza h kvaliteti dobila tudi zunanjo verifikacijo. Po šestih odličjih na segmentu mleka in mlečnih izdelkov je kvaliteto izdelkov lastne blagovne znamke Tuš danes potrdilo še šest odličij na segmentu mesnih izdelkov. V močni mednarodni konkurenci je tako strokovna komisija na dveh ločenih tekmovanjih najžlahtnejša odličja podelila kar dvanajstim izdelkom lastne blagovne znamke Tuš.

Z zlatim odličjem so okronali domači pršut v kosih, s srebrnim odličjem kraški zašinek, francosko klobaso, suho domačo salamo ta dobra in hrenovke v naravnem ovoju ter z bronastim mortadelo mediteranko.

V Tušu smo tako prvi trgovec, ki je izdelke svoje lastne blagovne znamke postavil ob bok priznanim znamkam in s tem dokazal, da sodi med najboljše.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.