Odličja tudi za mesne izdelke lastne blagovne znamke Tuš

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov so po izjemnem uspehu mleka in mlečnih izdelkov Tuš številna odličja včeraj prejeli tudi mesni izdelki Tuševe lastne blagovne znamke.

Nenehen trud na področju kvalitete in konstantno usmerjenost k izboljšavam na vseh področjih dela smo v Skupini Tuš v zadnjem letu želeli ponazoriti tudi z novim sloganom – ´Tuš, vedno boljši´, ki ponazarja zavezo k učenju, izboljševanju, nenehen trud za kvaliteto in svežino ponudbe ter izboljševanje storitve.

Na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni pa je zaveza h kvaliteti dobila tudi zunanjo verifikacijo. Po šestih odličjih na segmentu mleka in mlečnih izdelkov je kvaliteto izdelkov lastne blagovne znamke Tuš danes potrdilo še šest odličij na segmentu mesnih izdelkov. V močni mednarodni konkurenci je tako strokovna komisija na dveh ločenih tekmovanjih najžlahtnejša odličja podelila kar dvanajstim izdelkom lastne blagovne znamke Tuš.

Z zlatim odličjem so okronali domači pršut v kosih, s srebrnim odličjem kraški zašinek, francosko klobaso, suho domačo salamo ta dobra in hrenovke v naravnem ovoju ter z bronastim mortadelo mediteranko.

V Tušu smo tako prvi trgovec, ki je izdelke svoje lastne blagovne znamke postavil ob bok priznanim znamkam in s tem dokazal, da sodi med najboljše.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več