Od petka največja razstava dinozavrov v Planetu Tuš Kranj

  • 1

V Planete Tuš prihajajo razstave prazgodovinskih orjakov – dinozavrov. Po lanskih izjemno uspešnih razstavah se vračajo računalniško vodeni modeli, ki merijo tudi pet, šest ali sedem metrov in vzbujajo strahospoštovanje. Razstave se bodo začele v Kranju, in sicer že ta petek, 27. januarja. Ob tem pripravljajo dodaten program z zabavnimi vsebinami in s tematskimi delavnicami, posvečenimi spoznavanju prazgodovinskega obdobja.

Po lanskih izjemno uspešnih razstavah in spremljevalnih dogodkih se v Planete Tuš v Kranju, Celju, Mariboru in Kopru vračajo dinozavri v naravni velikosti. Štirinajst dinozavrov bo Planete Tuš zavzelo od konca januarja in do sredine februarja. Zagotovo bodo veliko pozornosti pritegnili največji med njimi: šestmetrski Tyrannosaurus Rex, še meter večji Ankylosaurus in več kot petmetrska Triceratops in Stegosaurus. Odlična izdelava in računalniško vodenje bo oživelo prizore iz pradavnine, obiskovalci pa si bodo lahko ob tem ogledali še druge eksponate, naprimer glavo T-Rexa v naravni velikosti in glavo Triceratopsa.

Letošnje razstave dinozavrov bodo še večje in atraktivnejše od lanskih. Najprej bodo prazgodovinski orjaki na ogled v Planetu Tuš Kranj, in sicer od tega petka, 27. januarja, do 6. februarja. Razstave bo spremljal poseben tematski program, ki bo prazgodovinsko vzdušje le še stopnjeval. V soboto, 28. januarja, bo ob 12. uri v kino dvorani 5 predavanje o fosilih. Za nepozabno zabavo najmlajših bo poskrbel POP OTO: 27. in 28. januarja se bodo od 16. do 19. ure najmlajši obiskovalci lahko fotografirali z OTO maskoto in si čarobno poslikali obraz. Od 30. januarja do 3. februarja pa bo vsak dan popoldan OTO ustvarjalnica z OTOVIMI junaki.

Ob sobotah in nedeljah v času trajanja razstave vabi na ogled Dino kino, v petek, 3. februarja, ob 16. uri pa bo v otroški igralnici Oslarija delavnica Izdelaj svojega dinozavra. V soboto, 4. februarja, od 16. do 19. ure se bodo obiskovalci lahko o življenju v času dinozavrov poučili tudi na animaciji in ustvarjalni delavnici Jamski človek. S posebnimi Dino popusti pa vas bodo razveselile trgovine in lokali v Planetih Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.