Obvestilo sodelujočim v nagradni igri zvezdice zvestobe!

Obveščamo vse, ki ste sodelovali v nagradni igri zvezdice zvestobe in še niste prejeli nagrad, da imamo zaradi neverjetne količine poslanih kartic z zvezdicami zamudo pri pošiljanju nagrad.

Vse nagrade bodo odposlane do konca tega meseca. Iskreno se vam opravičujemo za nastalo zamudo in vas prosimo za razumevanje!

V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

• V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.