Obvestilo

Fleischhof Raabtal, Avstrija, in Engrotuš d.o.o., Celje, v skrbi za varnost živil in potrošnikov,  obveščata potrošnike o preventivnem odpoklicu živila, ki je bilo dobavljeno od proizvajalca Ramsauer Fleisch z naslednjimi podatki:

• Svinjski vrat brez kosti (C&C), vakumsko pakiran, serija 400202, rok trajanja/porabiti do: 12. 10. 2019 in 16. 10. 2019.

Živilo je bilo v prometu trgovske verige Engrotuš v sveži obliki v času od 2. 10. do 16. 10. 2019, ko je živilu potekel rok trajanja.

V primeru da ste živilo zamrznili, svetujemo, da zaradi suma na zdravstveno oporečnost živila (z zgornjimi podatki), tega ne zaužijete.

Živilo lahko vrnete v poslovalnico Tuš, kjer vam bomo povrnili kupnino.

Kupcem se za morebitne nevšečnosti  iskreno opravičujemo.

Potrošniki se za dodatne informacije lahko obrnejo na podjetje Engrotuš d.o.o., Celje, na tel. št. 059 73 3035.