Obuti maček prekinil rekordno gledanost Alvina in veveričk

  • 1

Alvin in veverički 3 je po štirih tednih vztrajanja na vrhu gledanosti v Planetih Tuš mesto prepustil novosti preteklega tedna, družinski animirani komediji Obuti maček. Prvi vikend si ga je ogledalo skoraj 10.000 gledalcev. V Planetih Tuš pa po lanskem izjemnem uspehu letos ponovno predstavljajo prazgodovinske orjake – dinozavre. Od petka bodo na ogled, najprej v Kranju.

Alvin in veverički 3 je družinska komedija, ki je kar štiri vikende zapored vztrajala na prvem mestu gledanosti v Planetih Tuš. Že tretje nadaljevanje priljubljene družinske animirane komedije so v Tušu predstavili pred božičnimi prazniki, 22. decembra, in od takrat je bila najpogostejša izbira Tuševih gledalcev. Po četrtkovi premieri pa se na vrh najbolj gledanih filmov z močno prednostjo zavihtel Obuti maček, ki je samo v prvem vikendu predvajanja privabil skoraj 10.000 gledalcev. Na ogled je z originalnimi glasovi in podnapisi, v sinhronizirani obliki in tudi sinhroniziran v 3D tehniki. Alvin in veverički 3 so pristali na četrtem mestu, druga je fantazijska grozljivka Podzemlje: Prebujenje, tretja je komedija Jack in Jill, peta pa romantična praznična uspešnica Pisma Sv. Nikolaju.
Ta teden bodo v Planetih Tuš predstavili dve filmski novosti – v Celju Marčeve Ide, v vseh Planetih pa vojno dramo Grivasti vojak. Zgodba filma je postavljena v obdobje prve svetovne vojne in govori o mladem fantu in njegovem konju. Kmalu po začetku vojne Albertu vzamejo izjemnega konja Joeyja in ga pošljejo na bojno fronto v Francijo. Kljub temu da je premlad za vpoklic v vojsko, se poda na nevarno misijo, kjer skuša rešiti Joeyja in ga pripeljati domov. Z ostrimi in spretnimi dialogi v sodobnem svetu moči in politike pa so Marčeve ide napeta zgodba o ambicijah, zvestobi, prevari in maščevanju. Film spremlja mladega političnega svetovalca, ki postane žrtev spletkarske politike, zahrbtnih manipulacij in zapeljevanja.
Po lanskih izjemno uspešnih razstavah se v Planete Tuš vračajo prazgodovinski orjaki dinozavri. Računalniško vodeni modeli, ki merijo tudi pet, šest ali sedem metrov, bodo zagotovo pritegnili mnoge ljubitelje in radovedneže. Letošnje razstave dinozavrov bodo še večje in atraktivnejše od lanskih. Najprej bodo prazgodovinski orjaki na ogled v Planetu Tuš Kranj, in sicer od tega petka, 27. januarja do 6. februarja. V celjskem in mariborskem Planetu Tuš bodo na ogled od 8. do 19. februarja, v Planetu Tuš Koper pa od 21. februarja do 3. marca. Razstave bo spremljal poseben tematski program, ki bo prazgodovinsko vzdušje le še stopnjeval.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.