Obsežno prenovljeni Tuš supermarket Ruski car odprl svoja vrata

  • 8

Tuš supermarket Ledava v Murski Soboti je po prenovi danes ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje razširjena ponudba v vseh oddelkih, urejenih po željah kupcev. Tako je kupcem na voljo osvežen prodajni asortiman in prenovljeni sveži oddelki. Supermarket ponuja tudi privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot, posebna novost pa je podaljšan delovni čas. S temi koraki v Tušu izboljšujejo nakupovalno izkušnjo ter se še bolj prilagajajo željam in potrebam kupcev.

V Tušu so učinkovito in celostno prenovili dosedanji supermarket v Murski Soboti, ki v novi podobi prinaša vse najsodobnejše nakupovalne trende in še bolj pestro ponudbo. Supermarket nudi širok izbor, s poudarkom na svežih oddelkih. Razširjena je ponudba na kruhu in pekovskih izdelkih, kjer je kupcem sedaj na voljo sveže pečen kruh in pekovsko pecivo z lastno dopeko. Prav tako velik poudarek namenjajo ponudbi iz privlačno oblikovane delikatese, razširjenem mlečnemu programu ter svežini na oddelku sadja in zelenjave. Hkrati pa prenova kupcem prinaša premišljeno urejen prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in tako ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev. Kupce v Murski Soboti pričakujejo tudi v podaljšanem delovnem času poslovalnice, in sicer od vsak dan med 7. in 21. uro, ob nedeljah pa med 7. in 15. uro. V Tušu ocenjujejo, da so se s tem korakom še bolj prilagodili kupcem, saj želijo biti njihova prva izbira.

Pri prenovah se v Tušu osredotočajo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. S temi smernicami v mislih so v lanskem letu prenovili in obogatili več kot 20 svojih poslovalnic, v letošnjem letu pa je Ledava že osma po vrsti: »V Tušu smo spoštovali želje kupcev in supermarket soustvarjali skupaj z njimi, ravno zato smo tudi podaljšali delovni čas poslovalnice. Hkrati smo sledili svetovnim smernicam in v asortiman vključili več lokalnih, slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter poskrbeli za sodoben in privlačen izgled supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Supermarket po novem odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba s široko paleto slovenskih lokalno pridelanih izdelkov, ki jim Tuš v vseh preurejenih formatih svojih trgovin po Sloveniji namenja velik poudarek. Tuš namreč kot največji slovenski trgovec veliko pozornosti posveča proizvodom lokalnih pridelovalcev, ki jih povezuje tudi v okviru premium blagovne znamke Slovenske dobrote. Sicer na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več