Obdarovali bomo 3.000 otrok, ki prvič vstopajo v šolo

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo >>Tuševi prvošolčki<< odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos.

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo »Tuševi prvošolčki« odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos. Potem, ko smo lani obdarili prvošolčke v štirih Tuševih trgovinah, smo v letošnjo akcijo vključili kar 10 Tuševih nakupovalnih centrov. Med 1. in 3. septembrom 2003 bomo tako obdarovali kar 3.000 otrok, ki letos prvič vstopajo v šolo. Za prvošolčke bomo pripravili tudi zabavni program, ki jim bo pomagal prvi šolski dan ohraniti v lepem spominu.

Posamezne prireditve za otroke bodo potekale v Tuševih trgovinah in sicer 1. septembra 2003 v Slovenskih Konjicah, Slovenski Bistrici, Poljčanah in Žalcu, 2. septembra 2003 v Velenju, Nazarjih, Trbovljah in Zagorju ter 3. septembra v Novi Gorici in Kočevju. Za otroke bo povsod potekal pester zabavni program. Med drugim jih bo srednjeveški pisar na zabaven način popeljal v svet črk in pisanja ter jih vzpodbudil, da svoje prve črke, z gosjim peresom, zapišejo v srednjeveško knjigo. Prvošolčki bodo obdarjeni tudi z lepimi darili.

Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Skrb za otroke je eno izmed najpomembnejših poslanstev našega podjetja. Zavedamo se, da so za otroke prvi dnevi, ko prvič vstopajo v šolo, zelo pomembni. Z akcijo »Tuševi prvošolčki« jim želimo te dneve polepšati in popestriti, tako da jih bodo ohranili v čim lepšem spominu.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice