Obdarovali bomo 3.000 otrok, ki prvič vstopajo v šolo

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo >>Tuševi prvošolčki<< odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos.

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo »Tuševi prvošolčki« odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos. Potem, ko smo lani obdarili prvošolčke v štirih Tuševih trgovinah, smo v letošnjo akcijo vključili kar 10 Tuševih nakupovalnih centrov. Med 1. in 3. septembrom 2003 bomo tako obdarovali kar 3.000 otrok, ki letos prvič vstopajo v šolo. Za prvošolčke bomo pripravili tudi zabavni program, ki jim bo pomagal prvi šolski dan ohraniti v lepem spominu.

Posamezne prireditve za otroke bodo potekale v Tuševih trgovinah in sicer 1. septembra 2003 v Slovenskih Konjicah, Slovenski Bistrici, Poljčanah in Žalcu, 2. septembra 2003 v Velenju, Nazarjih, Trbovljah in Zagorju ter 3. septembra v Novi Gorici in Kočevju. Za otroke bo povsod potekal pester zabavni program. Med drugim jih bo srednjeveški pisar na zabaven način popeljal v svet črk in pisanja ter jih vzpodbudil, da svoje prve črke, z gosjim peresom, zapišejo v srednjeveško knjigo. Prvošolčki bodo obdarjeni tudi z lepimi darili.

Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Skrb za otroke je eno izmed najpomembnejših poslanstev našega podjetja. Zavedamo se, da so za otroke prvi dnevi, ko prvič vstopajo v šolo, zelo pomembni. Z akcijo »Tuševi prvošolčki« jim želimo te dneve polepšati in popestriti, tako da jih bodo ohranili v čim lepšem spominu.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.