Obdarovali bomo 3.000 otrok, ki prvič vstopajo v šolo

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo >>Tuševi prvošolčki<< odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos.

V podjetju smo se na podlagi pozitivnega odziva na lansko akcijo »Tuševi prvošolčki« odločili, da bomo projekt ponovili tudi letos. Potem, ko smo lani obdarili prvošolčke v štirih Tuševih trgovinah, smo v letošnjo akcijo vključili kar 10 Tuševih nakupovalnih centrov. Med 1. in 3. septembrom 2003 bomo tako obdarovali kar 3.000 otrok, ki letos prvič vstopajo v šolo. Za prvošolčke bomo pripravili tudi zabavni program, ki jim bo pomagal prvi šolski dan ohraniti v lepem spominu.

Posamezne prireditve za otroke bodo potekale v Tuševih trgovinah in sicer 1. septembra 2003 v Slovenskih Konjicah, Slovenski Bistrici, Poljčanah in Žalcu, 2. septembra 2003 v Velenju, Nazarjih, Trbovljah in Zagorju ter 3. septembra v Novi Gorici in Kočevju. Za otroke bo povsod potekal pester zabavni program. Med drugim jih bo srednjeveški pisar na zabaven način popeljal v svet črk in pisanja ter jih vzpodbudil, da svoje prve črke, z gosjim peresom, zapišejo v srednjeveško knjigo. Prvošolčki bodo obdarjeni tudi z lepimi darili.

Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Skrb za otroke je eno izmed najpomembnejših poslanstev našega podjetja. Zavedamo se, da so za otroke prvi dnevi, ko prvič vstopajo v šolo, zelo pomembni. Z akcijo »Tuševi prvošolčki« jim želimo te dneve polepšati in popestriti, tako da jih bodo ohranili v čim lepšem spominu.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več