Ob koncu avgusta višek poletnih zabav v disco Planetih Tuš

  • 3

Tudi ob zadnjem višku poletja bo v Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru ob nakupovanju v prijetno ohlajenem ambientu poskrbljeno za vroče zabave, ugodne nakupe in drugo dogajanje, ki bo višek doseglo prav ob koncu avgusta. Planet Tuš Maribor bo ob koncu poletja praznoval svoj 7. rojstni dan, začetek avgusta pa bo ljubitelje rekreacije razveselil z ugodnim podiranjem kegljev. V zadnjih avgustovskih dneh se v slovo vročim poletnim nočem v Disco Planetih napovedujejo najboljše zabave z vročimi glasbenimi ritmi z Djomlo in Jeleno Rozga.

Vroče poletne zabave, ki so v Disco Planetih narekovale ritme poletja, bodo dosegle vrhunec prav v zadnjih dneh avgusta. V petek, 30. avgusta , bo tako v Disco Planetu v Kopru premierno nastopil Djomla in z najbolj popularno pesmijo poletja GAJBA PUNA PIVA v gibanje spravil tudi tiste najbolj nerodne, že naslednji dan pa bo dogajanje dvignil tudi na praznovanju rojstnega dne Planeta Tuš v Mariboru. Na Gorenjskem bo zadnji dan avgusta občinstva še bolj razgrel nastop Hrvatice Jelene Rozga, ki bo z uspešnicami iz samostojne kariere ter še bolj s tistimi iz skupine Magazin gotovo navdušila tudi publiko ženskega spola.

Glavni dogodek avgustovskih Planetov Tuš bo nedvomno veliko praznovanje 7. rojstnega dne mariborskega Planeta. S prireditvami za vse generacije ter posebnimi rojstnodnevnimi popusti v izbranih trgovinah, ki bodo za zadnje nakupe pred začetkom novega šolskega leta še kako dobrodošli, bo na zadnji avgustovski dan gotovo prava sobotna izbira. Ob rojstnem dnevu se bodo odlično zabavale tudi male princeske in pogumni vitezi, za katere v Planetu pripravljajo posebno predstavo, ustvarjalnice in delavnice, osrednji dogodek dneva pa bo torta velikanka, s katero se bodo obiskovalci posladkali ob 12.30 uri. Ves dan bodo potekale tudi sladke in osvežilne rojstnodnevne degustacije, predstavitve ter posebna ponudba ugodnosti v trgovinah.

Začetek avgusta bo razveselil z ugodnim podiranjem kegljev. Z nakupom kuponov bodo lahko petčlanske družbe v prvih dveh tednih avgusta v planetih v Kranju, Mariboru, Kopru ali Celju podirale keglje in se prepustile žurerski vročici petkovih in sobotnih večerov z DJ-ji za le tretjino običajne cene. Še posebej vroče pa bo v Disco Planetu Koper v petek, 16., in soboto, 17. avgusta, ko bodo gostili vročo afterparty zabavo Salsa festivala 2013, ki bo med 15. in 18. avgustom dvigoval temperaturo na obali. V Disco planetu bosta za energične kubanske ritme poskrbela šola kubanske glasbe in plesni klub Soy Cubano.

V mariborskem Planetu si bo od 14. avgusta dalje moč ogledati obiskovalcem ostalih Planetov že dobro znano razstavo Korenine slovenskih gozdov, v Planet Tuš Celje pa se ob slavnostnem prerezu traku to soboto obeta odprtje nove trgovine Nimbus.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več