Ob koncu avgusta višek poletnih zabav v disco Planetih Tuš

  • 3

Tudi ob zadnjem višku poletja bo v Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru ob nakupovanju v prijetno ohlajenem ambientu poskrbljeno za vroče zabave, ugodne nakupe in drugo dogajanje, ki bo višek doseglo prav ob koncu avgusta. Planet Tuš Maribor bo ob koncu poletja praznoval svoj 7. rojstni dan, začetek avgusta pa bo ljubitelje rekreacije razveselil z ugodnim podiranjem kegljev. V zadnjih avgustovskih dneh se v slovo vročim poletnim nočem v Disco Planetih napovedujejo najboljše zabave z vročimi glasbenimi ritmi z Djomlo in Jeleno Rozga.

Vroče poletne zabave, ki so v Disco Planetih narekovale ritme poletja, bodo dosegle vrhunec prav v zadnjih dneh avgusta. V petek, 30. avgusta , bo tako v Disco Planetu v Kopru premierno nastopil Djomla in z najbolj popularno pesmijo poletja GAJBA PUNA PIVA v gibanje spravil tudi tiste najbolj nerodne, že naslednji dan pa bo dogajanje dvignil tudi na praznovanju rojstnega dne Planeta Tuš v Mariboru. Na Gorenjskem bo zadnji dan avgusta občinstva še bolj razgrel nastop Hrvatice Jelene Rozga, ki bo z uspešnicami iz samostojne kariere ter še bolj s tistimi iz skupine Magazin gotovo navdušila tudi publiko ženskega spola.

Glavni dogodek avgustovskih Planetov Tuš bo nedvomno veliko praznovanje 7. rojstnega dne mariborskega Planeta. S prireditvami za vse generacije ter posebnimi rojstnodnevnimi popusti v izbranih trgovinah, ki bodo za zadnje nakupe pred začetkom novega šolskega leta še kako dobrodošli, bo na zadnji avgustovski dan gotovo prava sobotna izbira. Ob rojstnem dnevu se bodo odlično zabavale tudi male princeske in pogumni vitezi, za katere v Planetu pripravljajo posebno predstavo, ustvarjalnice in delavnice, osrednji dogodek dneva pa bo torta velikanka, s katero se bodo obiskovalci posladkali ob 12.30 uri. Ves dan bodo potekale tudi sladke in osvežilne rojstnodnevne degustacije, predstavitve ter posebna ponudba ugodnosti v trgovinah.

Začetek avgusta bo razveselil z ugodnim podiranjem kegljev. Z nakupom kuponov bodo lahko petčlanske družbe v prvih dveh tednih avgusta v planetih v Kranju, Mariboru, Kopru ali Celju podirale keglje in se prepustile žurerski vročici petkovih in sobotnih večerov z DJ-ji za le tretjino običajne cene. Še posebej vroče pa bo v Disco Planetu Koper v petek, 16., in soboto, 17. avgusta, ko bodo gostili vročo afterparty zabavo Salsa festivala 2013, ki bo med 15. in 18. avgustom dvigoval temperaturo na obali. V Disco planetu bosta za energične kubanske ritme poskrbela šola kubanske glasbe in plesni klub Soy Cubano.

V mariborskem Planetu si bo od 14. avgusta dalje moč ogledati obiskovalcem ostalih Planetov že dobro znano razstavo Korenine slovenskih gozdov, v Planet Tuš Celje pa se ob slavnostnem prerezu traku to soboto obeta odprtje nove trgovine Nimbus.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.