Ob 14. rojstnem dnevu Planet Tuš Celje z novo Pivnico To še spijemo

To soboto Planet Tuš Celje praznuje 14. obletnico delovanja. Nakupovalni center, ki ga letno obišče kar več kot 4,5 mio obiskovalcev, ob jubileju pripravlja dopoldansko otroško predstavo Peter Pan in Zvončica, popoldne pa Wernerjev koncert. V večernih urah se bo dogajanje preselilo v novo Pivnico To še spijemo, ki je edinstvena ne zgolj zaradi samotočilnega sistema, temveč tudi zaradi več kot 100 vrst piva. Pridružuje se jim še bogat kulinarični izbor in posebna sladica – pivniški mousse. S praznovanjem pa priljubljeni celjski nakupovalno-zabavni center vstopa v praznično obdobje in pričenja s številnimi glasbenimi dogodki ter decembrsko Božično vasjo in dobrodelno Božičkovo tovarno daril. Z novim letom novosti ne bo konec, saj se najprej obeta prenova supermarketa, kasneje pa še notranjosti centra.

V soboto, 19. novembra, bo Planet Tuš Celje upihnil že 14. svečko, vse obiskovalce pa popeljal na popotovanje novosti. Prva v vrsti je zagotovo nova Pivnica To še spijemo. Brez velikih napovedi se je sicer odprla že pred slabim mesecem, tokrat pa bo v svojem prijetnem in hkrati prav posebnem ambientu gostila prvi koncert, v goste ob 20. uri namreč prihaja skupina Earth Shock.

Pivnica s samotočilnim sistemom ponuja kar 100 vrst piva

Pivnica, ki je odprta vsak dan med 11. in 23. uro, ob petkih in sobotah pa kar do 1. ure zjutraj, je edina pivnica s samotočilnim sistemom, tako si obiskovalci lahko kar sami natočijo svojo priljubljeno vrsto piva. Teh je več kot 100 vrst, kar 10 je v ponudbi točenih in več kot 100 v steklenicah. Med temi je moč najti več slovenskih, slovenske pa so tudi jedi, saj pivnica prisega na lokalno hrano. V stalni ponudbi so tako perutničke, krača, piščanec, burgerji, biftek, pridružuje pa se ji tedenska ter sezonska ponudba. Med najbolj zanimivimi je zagotovo prav posebna sladica – pivniški mousse. Hrana in pivo, prilagojeno za vse okuse in želje, bodo dopolnili tudi družabni dogodki, kot so stand up nastopi in koncerti, za kadilce pa bo še posebej družabna »zelena kadilnica« – gre za posebno dekorirano kadilnico, kjer se obiskovalci počutijo kot v naravi.

Rojstnodnevno dogajanje uvertura v decembrski vrvež

Planet Tuš Celje letno obišče več kot 4,5 milijonov obiskovalcev vseh starosti. Ob sobotnem jubileju za najmlajše pripravlja otroško predstavo Peter Pan in Zvončica s pričetkom ob 11. uri, ob 17. uri pa zabavo z Wernerjem v avli nakupovalnega centra. Pestra sobota bo le uvertura v bogato decembrsko dogajanje, ko priljubljeno nakupovalno središče pripravlja koncerte številnih glasbenih gostov, obisk dveh dobrih mož, božično vas ter dobrodelno Božičkovo tovarno daril. Slednja se odpre že 25. novembra in bo v prazničnih dneh skupaj z društvom Enostavno pomagam obdarila več kot 500 otrok iz socialno ogroženih družin celjske regije. Tudi sicer Skupina Tuš že vrsto leto zapored ne sprejema in ne daje poslovnih daril, saj sredstva nameni za obdarovanje več kot 18.000 otrok po svojih centrih širom Slovenije.

Po vstopu v 2017 prenova nakupovalno-zabavnega centra

Po decembrskih pestrih dneh Planet Tuš Celje ne bo počival, temveč se bo lotil prenove centra. Pričeli bodo s prenovo supermarketa, kjer bodo nadgradili in osvežili ponudbo ter celovito prenovili notranjost po najnovejših trendih nakupovanja. Nato bodo s prenovo nadaljevali v notranjosti centra, deloma pa bo le-ta segala tudi v zunanjost. K prenovi so že pristopili tudi najemniki, tako se v teh dneh že prenavlja lekarna.