Novo na filmskih platnih Planetov Tuš

Kinematografi Planetov Tuš bodo ta teden na ogled ponudili družinsko domišljijsko pustolovščino Legenda sovjega kraljestva 3D in romantično domišljijsko pustolovščino Scott Pilgrim proti vsem. Minuli deževni konec tedna je bila med gledalci najbolj priljubljena filmska uspešnica Odpleši svoje sanje 3D, še vedno pa na lestvici najbolj gledanih ostaja tudi Svet igrač 3.

Planeti Tuš vas to jesen vabijo tudi z mnogimi prireditvami, med katerimi izstopajo: vroči plesni večer z ekipo s paške plaže Zrče, ki bo v petek v Celju in v soboto v Mariboru, petkov koncert Rebeke Dremelj v Kranju, gobarska razstava v Planetu Tuš Maribor in finalna prireditev akcije Zapelji me varno, na kateri bodo v soboto v Kopru izžrebali tudi osebni avto.

V kinodvorane Planetov Tuš vas bosta od četrtka vabila nova filma. Priznani filmski ustvarjalec Zack Snyder se z družinsko domišljijsko pustolovščino Legenda sovjega kraljestva 3D po priljubljeni seriji romanov Guardians of Ga’Hoole Kathryn Lasky podaja v vode risanih celovečercev. Film govori o sovjem mladiču, čigar oče ga navduši s svojimi veličastnimi zgodbami o varuhih sovjega kraljestva, mitski četi letečih bojevnikov, ki so se podali v častni boj z zlobnimi Čistimi za ohranitev sovjega rodu. Od četrtka boste lahko spoznali tudi šarmantnega Scotta Pilgrima, ki igra v rock bandu in hodi na zmenke z luštnimi srednješolkami. Njegovo življenje je fantastično, vse dokler ne sreča punce svojih sanj. In kar je še lepše, tudi skrivnostna Ramona Flowers se zanima zanj. Scott se znajde le pred eno težavico. Njenih sedem zlobnih bivših ga hoče ubiti. Zanimiva zgodba izhaja iz adaptacije stripa in zdi se, da je pred nami nova filmska uspešnica jeseni. V Planete Tuš pa prihaja že prihodnji teden tudi pričakovani slovenski film te jeseni Piran – Pirano izpod peresa in v režiji avtorja uspešnice Čefurji raus Gorana Vojnoviča.

Uspešnice so na prvi jesenski vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 18.791 ljubiteljev filma, ki so si ob turobnem vremenu zaželeli filmske sprostitve. Prvo mesto je s 6.450 gledalci osvojila novost preteklega tedna Odpleši svoje sanje 3D. Drugo mesto je prav tako zasedla novost Jej, moli, ljubi, kjer navdušuje izvrstna Julia Roberts. Butec na večerji je pristal na tretjem mestu s 1.802 gledalcema, četrti najbolj priljubljeni film vikenda je bil Čarovnikov vajenec, peterico najbolj gledanih pa zaključuje filmski hit konca poletja Svet igrač 3D.

V celjski Planet Tuš vas vabi v petek, v mariborskega pa v soboto Exclusive Papaya Club Party, kjer bo nastopil eden najboljših hrvaških DJ-ev Kosta Radman s paške plaže Zrče. Kranjski Planet Tuš bo v petek razgrela Rebeka Dremelj, ki je v preteklih letih dokazala, da vedno pokaže svojo energijo in poskrbi za super žur. Že zdaj pa se domala vsa slovenska klubska scena pripravlja na prihod zvezdniškega DJ-a Toma Novya. V Planetu Tuš Koper bo house navdušence vse do jutranjih ur zabaval v petek, 8. oktobra, v Planetu Tuš Kranj pa dan zatem, torej v soboto, 9. oktobra.

Jesen v Planete Tuš poleg filmov in koncertov prinaša še mnoge druge dogodke. Ob sobotah v otroških kotičkih Oslarija potekajo jesenske ustvarjalne delavnice. V Kopru tako v popoldanskih urah pripravljajo otroške angleške delavnice, vsak petek po 18. uri pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah. Sobote pa so v mariborski Oslariji v znamenju tujih kultur z vsega sveta. V petek bo najmlajše v Planetu Tuš Novo mesto obiskal Umko s prijatelji. Pridružite se mu v njegovem laboratoriju, kjer bo z doktorjem Nilom izvajal fizikalne in kemijske poskuse. Z njim boste lahko ustvarjalni v delavnici z barvami ali pa se udeležili lutkovne predstave, v kateri boste lahko aktivno sodelovali.

V soboto bo ves dan v koprskem Planetu Tuš potekala finalna prireditev akcije Zapelji me varno za dvig vozniške kulture v Sloveniji. Na parkirišču si boste lahko ogledali demonstracijo in mini trening varne vožnje, vožnjo po spolzkem cestišču, ledu in v drugih težkih situacijah. Že od danes dalje pa lahko sodelujete v veliki nagradni igri, katere glavna nagrada je avto Toyota Yaris. Nagrado bodo izžrebali prav na tej finalni prireditvi. Od petka do nedelje pa bo mariborski Planet Tuš gostil tridnevno razstavo gob. Člani gobarskega društva bodo v avli razstavili do 500 različnih vrst gob, tudi takšne, ki so zaščitene in zelo redko videne.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več