Novi Tuš market v Zgornji Kungoti

  • 1

Tuš bo jutri v Zgornji Kungoti odprl nov market. S prevzemom nekdanje franšize bo kraj dobil še sodobnejši market, odprt vse dni v tednu. Kupcem bo na voljo pester izbor živilskega in neživilskega blaga z oddelki kruha, mlečnega in zamrznjenega programa, sadja in zelenjave, delikatese s ponudbo mesa, povsod s posebnim poudarkom na izdelkih iz projekta Spoštujmo slovensko. Delo bodo ohranili vsi zaposleni, zaposlili bodo še dve novi osebi.

Tuš bo jutri, v soboto, 1. decembra, odprl že svojo drugo novo trgovino na Štajerskem ta teden. Prevzeli so dosedanjo franšizo v Zgornji Kungoti, kupci pa bodo zdaj dobili še sodobnejšo ponudbo: »Ponudbo smo vsebinsko in akcijsko oblikovali na podlagi poznavanja pričakovanj naših kupcev, zato smo prepričani, da se bodo mnogi iz Zgornje Kungote in okolice radi ustavili pri nas,« poudarjajo v Tušu.

Novi Tuš market ima dobro založene oddelke kruha, mlečnega in zamrznjenega programa, sadja in zelenjave ter delikatese s ponudbo mesa, pri čemer je poseben poudarek v vseh skupinah izdelkov na projektu Spoštujmo slovensko. »Veseli smo, da smo lahko zaposlili vse nekdanje zaposlene, ki jih kupci že dobro poznajo, delo pa bosta dobili tudi dve novi osebi,« še dodajajo v Tušu. Market bo odprt od ponedeljka do petka od 7.30–19.30, ob sobotah od 7.00–19.00, ob nedeljah pa od 7.30–12.00. Ob trgovini je tudi veliko in urejeno parkirišče.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.