Novi Tuš market v Zgornji Kungoti

  • 1

Tuš bo jutri v Zgornji Kungoti odprl nov market. S prevzemom nekdanje franšize bo kraj dobil še sodobnejši market, odprt vse dni v tednu. Kupcem bo na voljo pester izbor živilskega in neživilskega blaga z oddelki kruha, mlečnega in zamrznjenega programa, sadja in zelenjave, delikatese s ponudbo mesa, povsod s posebnim poudarkom na izdelkih iz projekta Spoštujmo slovensko. Delo bodo ohranili vsi zaposleni, zaposlili bodo še dve novi osebi.

Tuš bo jutri, v soboto, 1. decembra, odprl že svojo drugo novo trgovino na Štajerskem ta teden. Prevzeli so dosedanjo franšizo v Zgornji Kungoti, kupci pa bodo zdaj dobili še sodobnejšo ponudbo: »Ponudbo smo vsebinsko in akcijsko oblikovali na podlagi poznavanja pričakovanj naših kupcev, zato smo prepričani, da se bodo mnogi iz Zgornje Kungote in okolice radi ustavili pri nas,« poudarjajo v Tušu.

Novi Tuš market ima dobro založene oddelke kruha, mlečnega in zamrznjenega programa, sadja in zelenjave ter delikatese s ponudbo mesa, pri čemer je poseben poudarek v vseh skupinah izdelkov na projektu Spoštujmo slovensko. »Veseli smo, da smo lahko zaposlili vse nekdanje zaposlene, ki jih kupci že dobro poznajo, delo pa bosta dobili tudi dve novi osebi,« še dodajajo v Tušu. Market bo odprt od ponedeljka do petka od 7.30–19.30, ob sobotah od 7.00–19.00, ob nedeljah pa od 7.30–12.00. Ob trgovini je tudi veliko in urejeno parkirišče.

< Nazaj

Ostale novice