Novi Tuš market v Mariboru na Ljubljanski

  • 1

Tuš je danes v Mariboru na Ljubljanski 7b odprl nov moderen mestni market. Poseben poudarek so zaradi lokacije in povpraševanja mnogih meščanov po tovrstni ponudbi namenili prilagoditvi priročnemu mestnemu nakupovanju s posebno izbiro že pripravljene hrane, ki jo lahko kupci odnesejo s sabo. Market bo odprt med delovnimi dnevi že od 6.30 ure, kar je pomembna konkurenčna prednost in še ena v vrsti prilagoditev željam kupcev.

V Tušu so ponudbo v novem marketu na Ljubljanski cesti 7b v Mariboru razvili na podlag poznavanja potreb okolja in pričakovanj kupcev. »Ustvarili smo priročen market, prilagojen mestnim nakupom, kjer bodo kupci našli vso živilsko in neživilsko blago,« poudarjajo v Tušu in dodajajo: »Poseben poudarek smo posvetili že pripravljeni hrani za zajtrk, malico ali kosilo, ki jo odnesejo s sabo, ob tem pa si lahko v trgovini skuhajo tudi svežo kavo.« V novi trgovini bo tako na izbiro pestra ponudba Hitrih užitkov – sendvičev, solat, mešanic sadja, jedi iz toploteke, kot je npr. že pečeno meso, pekovskega peciva in pic.

Novi mariborski market Tuš ima na 250 m2 oddelke kruha, sadja in zelenjave, delikatese s ponudbo mesa, mlečnega in zamrznjenega programa. Trgovina bo odprta od ponedeljka do petka med 6.30 in 19.00 uro, ob sobotah in nedeljah pa od 7.00 do 16.00 ure. »Z zgodnejšim odpiranjem smo prisluhnili željam naših kupcev, ki bodo tako prve nakupe lahko opravili že pred službo ali naprimer šolo,« še dodajajo v Tušu. Za dobro počutje kupcev bo skrbela ekipa desetih že izkušenih Tuševih sodelavcev. Sicer pa je market že peta lastna Tuševa trgovina v mestu ob Dravi, mrežo trgovin pa dopolnjujejo tudi mnoge uspešne franšize.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.