Nova Tuš drogerija v Žalcu

  • 1

V Žalcu je danes vrata odprla že 39. Tuš drogerija v Sloveniji. Prve kupce so ob 9. uri sprejeli v sodobno opremljeni specializirani trgovini na Mestnem trgu 5, nasproti avtobusne postaje, ki ponuja celotno paleto drogerijskih izdelkov. Tuš je tako še utrdil svojo pozicijo druge največje verige drogerij v državi.

Tuš drogerija na Mestnem trgu 5 v Žalcu, nasproti avtobusne postaje, je sodobna drogerija, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Svoja vrata je prvič odprla danes ob devetih, ponuja pa širok program drogerijskih izdelkov, kot so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego las, telesa, rok in nog, kot tudi nekatere druge skupine izdelkov. Vse do ponedeljka, 13. februarja, bodo kupcem Tuš drogerije v Žalcu ponudili 15 % popust na vse nakupe, posebne otvoritvene popuste na določene izdelke, tematske promocije in darilo za prav vsak nakup.

V Tuš drogeriji v Žalcu bodo posebno pozornost posvetili prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbeli tri na novo zaposlene svetovalke in občasno gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja. Trgovina bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 19.00 ure in ob sobotah od 8.00 do 13.00 ure, ob nedeljah in praznikih pa bo zaprta. Gre za še eno v vrsti Tuševih drogerij na Celjskem in že 39. v verigi. Tako so v Engrotušu še utrdili svojo pozicijo drugega največjega ponudnika drogerijskih izdelkov v Sloveniji.

< Nazaj

Ostale novice