Nova Tuš drogerija odslej tudi v Račah

V Račah je danes na Ljubljanski cesti 18 svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Kupce je pričakala po najnovejših nakupovalnih standardih opremljena specializirana trgovina z bogatim drogerijskim programom in možnostmi koriščenja ugodnosti Tuš Kluba.

Tuš drogerija na Ljubljanski cesti 18 v Račah je sodobna drogerija, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Svoja vrata je prvič odprla danes, v sredo, 22. septembra, ob 9. uri, prva otvoritvena dneva pa bodo vsi kupci ob nakupu prejeli darilo. Kupcem bo na 300 kvadratnih metrih površine ponudila širok program drogerijskih artiklov in posebno ponudbo posameznih blagovnih skupin, kot so dekorativna in otroška kozmetika, dišave, izdelki za nego telesa, prehranska dopolnila in modni dodatki.

V Tuš drogeriji v Račah bodo posebno pozornost posvetili prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele tri, na novo zaposlene svetovalke in občasni gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja. Ob tem bodo kupci lahko izkoristili vse ugodnosti iz Tuš Kluba in tako še pocenili svoje nakupe. Tuš drogerija v Račah bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00 ure in ob sobotah od 8.00 do 13.00 ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija zaprta.

Gre za novo Tuševo drogerijo na Štajerskem, s čimer celjsko podjetje še utrjuje svojo prisotnost v tem delu Slovenije. Mreža Tuš drogerij šteje v Sloveniji 37 poslovalnic, kar jo uvršča na drugo mesto med ponudniki tovrstnega specializiranega blaga.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več