Nova Tuš drogerija odslej tudi v Račah

V Račah je danes na Ljubljanski cesti 18 svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Kupce je pričakala po najnovejših nakupovalnih standardih opremljena specializirana trgovina z bogatim drogerijskim programom in možnostmi koriščenja ugodnosti Tuš Kluba.

Tuš drogerija na Ljubljanski cesti 18 v Račah je sodobna drogerija, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Svoja vrata je prvič odprla danes, v sredo, 22. septembra, ob 9. uri, prva otvoritvena dneva pa bodo vsi kupci ob nakupu prejeli darilo. Kupcem bo na 300 kvadratnih metrih površine ponudila širok program drogerijskih artiklov in posebno ponudbo posameznih blagovnih skupin, kot so dekorativna in otroška kozmetika, dišave, izdelki za nego telesa, prehranska dopolnila in modni dodatki.

V Tuš drogeriji v Račah bodo posebno pozornost posvetili prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele tri, na novo zaposlene svetovalke in občasni gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja. Ob tem bodo kupci lahko izkoristili vse ugodnosti iz Tuš Kluba in tako še pocenili svoje nakupe. Tuš drogerija v Račah bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00 ure in ob sobotah od 8.00 do 13.00 ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija zaprta.

Gre za novo Tuševo drogerijo na Štajerskem, s čimer celjsko podjetje še utrjuje svojo prisotnost v tem delu Slovenije. Mreža Tuš drogerij šteje v Sloveniji 37 poslovalnic, kar jo uvršča na drugo mesto med ponudniki tovrstnega specializiranega blaga.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.