Nova Tuš drogerija odslej tudi v Račah

V Račah je danes na Ljubljanski cesti 18 svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Kupce je pričakala po najnovejših nakupovalnih standardih opremljena specializirana trgovina z bogatim drogerijskim programom in možnostmi koriščenja ugodnosti Tuš Kluba.

Tuš drogerija na Ljubljanski cesti 18 v Račah je sodobna drogerija, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Svoja vrata je prvič odprla danes, v sredo, 22. septembra, ob 9. uri, prva otvoritvena dneva pa bodo vsi kupci ob nakupu prejeli darilo. Kupcem bo na 300 kvadratnih metrih površine ponudila širok program drogerijskih artiklov in posebno ponudbo posameznih blagovnih skupin, kot so dekorativna in otroška kozmetika, dišave, izdelki za nego telesa, prehranska dopolnila in modni dodatki.

V Tuš drogeriji v Račah bodo posebno pozornost posvetili prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele tri, na novo zaposlene svetovalke in občasni gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja. Ob tem bodo kupci lahko izkoristili vse ugodnosti iz Tuš Kluba in tako še pocenili svoje nakupe. Tuš drogerija v Račah bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00 ure in ob sobotah od 8.00 do 13.00 ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija zaprta.

Gre za novo Tuševo drogerijo na Štajerskem, s čimer celjsko podjetje še utrjuje svojo prisotnost v tem delu Slovenije. Mreža Tuš drogerij šteje v Sloveniji 37 poslovalnic, kar jo uvršča na drugo mesto med ponudniki tovrstnega specializiranega blaga.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.