Nova storitev na Planetovih spletnih straneh!

Na spletnih straneh www.Planet-TUS.com lahko po novem uporabljate novo storitev: rezervacijo sedeža v dvorani.

Na spletnih straneh www.Planet-TUS.com lahko po novem uporabljate novo storitev: rezervacijo sedeža v dvorani. Storitev je brezplačna. Osebe, ki lahko uveljavljajo posebne popuste (študenti, upokojenci, skupine), morajo to javiti na blagajni pred izdajo vstopnice.

Vsak, ki želi uporabljati rezervacijo, mora biti registriran uporabnik. Tudi registracija je brezplačna, uporabniško ime in geslo pa boste prejeli po elektronski pošti.

Rezervirane vstopnice morate dvigniti na blagajni vsaj 60 min pred predstavo, blagajničarki pa morate povedati vaše uporabniško ime. Po omenjenem času boste rezervacijo izgubili.

Upamo, da vam bo nova storitev olajšala morebitne čakalne vrste pred blagajno in da jo boste z veseljem uporabljali.

Več informacij o Planetovi novi storitvi najdete na strani:
http://www.wintic.it/services/web.ticket/sl/help.php

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.