Nova storitev na Planetovih spletnih straneh!

Na spletnih straneh www.Planet-TUS.com lahko po novem uporabljate novo storitev: rezervacijo sedeža v dvorani.

Na spletnih straneh www.Planet-TUS.com lahko po novem uporabljate novo storitev: rezervacijo sedeža v dvorani. Storitev je brezplačna. Osebe, ki lahko uveljavljajo posebne popuste (študenti, upokojenci, skupine), morajo to javiti na blagajni pred izdajo vstopnice.

Vsak, ki želi uporabljati rezervacijo, mora biti registriran uporabnik. Tudi registracija je brezplačna, uporabniško ime in geslo pa boste prejeli po elektronski pošti.

Rezervirane vstopnice morate dvigniti na blagajni vsaj 60 min pred predstavo, blagajničarki pa morate povedati vaše uporabniško ime. Po omenjenem času boste rezervacijo izgubili.

Upamo, da vam bo nova storitev olajšala morebitne čakalne vrste pred blagajno in da jo boste z veseljem uporabljali.

Več informacij o Planetovi novi storitvi najdete na strani:
http://www.wintic.it/services/web.ticket/sl/help.php

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.