Nova podoba in bogatejša ponudba v marketu Tuš na Rodici

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš.

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš. V nakup in prenovo trgovine smo vložili kar 211 milijonov tolarjev. Podjetje MAKS INŽENIRING d.o.o. Ljubljana pa je bivši market Vele prenovilo le v dveh mesecih.

Prenovili smo celotno podobo trgovine, povečali njeno prodajno površino, ki znaša sedaj 385 m2, ter prenovili skladiščne in servisne prostore. Obogatili smo tudi ponudbo marketa, ki bo imel bogato založen oddelek sadja in zelenjave ter kruha in peciv, pester izbor izdelkov v oddelku delikatese, široko paleto mlečnih izdelkov ter dobro založeno mesnico. Raznolik asortiman živilskih izdelkov bo dopolnjeval tudi pester izbor kozmetike, čistil ter izdelkov za gospodinjstvo.

Po zaključku uradne otvoritve, ki se bo pričela ob 10. uri, se bodo obiskovalci ob glasbi harmonikarja Vikija Ašiča pogostili z odličnim večkrat nagrajenim bogračem. Potekale pa bodo tudi različne degustacije in nagradne igre.

V prenovljeni in posodobljeni trgovini Tuš na Rodici bosta zagotovljena storitev in ponudba, ki ju trgovine Tuš zagotavljamo tudi drugod po Sloveniji. Kupce bomo prepričali s kakovostjo storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več