Nova podoba in bogatejša ponudba v marketu Tuš na Rodici

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš.

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš. V nakup in prenovo trgovine smo vložili kar 211 milijonov tolarjev. Podjetje MAKS INŽENIRING d.o.o. Ljubljana pa je bivši market Vele prenovilo le v dveh mesecih.

Prenovili smo celotno podobo trgovine, povečali njeno prodajno površino, ki znaša sedaj 385 m2, ter prenovili skladiščne in servisne prostore. Obogatili smo tudi ponudbo marketa, ki bo imel bogato založen oddelek sadja in zelenjave ter kruha in peciv, pester izbor izdelkov v oddelku delikatese, široko paleto mlečnih izdelkov ter dobro založeno mesnico. Raznolik asortiman živilskih izdelkov bo dopolnjeval tudi pester izbor kozmetike, čistil ter izdelkov za gospodinjstvo.

Po zaključku uradne otvoritve, ki se bo pričela ob 10. uri, se bodo obiskovalci ob glasbi harmonikarja Vikija Ašiča pogostili z odličnim večkrat nagrajenim bogračem. Potekale pa bodo tudi različne degustacije in nagradne igre.

V prenovljeni in posodobljeni trgovini Tuš na Rodici bosta zagotovljena storitev in ponudba, ki ju trgovine Tuš zagotavljamo tudi drugod po Sloveniji. Kupce bomo prepričali s kakovostjo storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.