Nova podoba in bogatejša ponudba v marketu Tuš na Rodici

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš.

V sredo, 14. decembra, se na Rodici pri Domžalah na naslovu Kettejeva ulica 14b odpira prenovljen market Tuš. V nakup in prenovo trgovine smo vložili kar 211 milijonov tolarjev. Podjetje MAKS INŽENIRING d.o.o. Ljubljana pa je bivši market Vele prenovilo le v dveh mesecih.

Prenovili smo celotno podobo trgovine, povečali njeno prodajno površino, ki znaša sedaj 385 m2, ter prenovili skladiščne in servisne prostore. Obogatili smo tudi ponudbo marketa, ki bo imel bogato založen oddelek sadja in zelenjave ter kruha in peciv, pester izbor izdelkov v oddelku delikatese, široko paleto mlečnih izdelkov ter dobro založeno mesnico. Raznolik asortiman živilskih izdelkov bo dopolnjeval tudi pester izbor kozmetike, čistil ter izdelkov za gospodinjstvo.

Po zaključku uradne otvoritve, ki se bo pričela ob 10. uri, se bodo obiskovalci ob glasbi harmonikarja Vikija Ašiča pogostili z odličnim večkrat nagrajenim bogračem. Potekale pa bodo tudi različne degustacije in nagradne igre.

V prenovljeni in posodobljeni trgovini Tuš na Rodici bosta zagotovljena storitev in ponudba, ki ju trgovine Tuš zagotavljamo tudi drugod po Sloveniji. Kupce bomo prepričali s kakovostjo storitev, veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, raznovrstno akcijsko ponudbo, izbiro izdelkov lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.