Nova knjiga receptov Jamiii

V Tušu že drugo leto zapored skozi vse leto kuhamo in pripravljamo hitre in enostavne jedi, s ščepcem novosti. Našim kupcem predstavljamo novo knjigo receptov Jamiii.

December je mesec, ko po domovih zadiši po odličnih jedeh in prazničnih dobrotah. Hrati pa je december tudi mesec, ko v kuhinji preživimo največ časa in se pogosto odločimo, da bomo letos našim najbljižjim pripravili nekaj posebnega. V Tušu smo vsem kulinaričnim navdušencem pristopili na pomoč z novo knjigo receptov Jamiii, ki smo jo kot nalašč izdali v predprazničnem času in te na voljo ekskluzivno v Tuš supermarketih.

V sodelovanju s kulinaričnima blogerkama Matejo Delakorda in Kristino Smodila namreč že vse leto pripravljamo slastne in hitro pripravljene jedi. Recepti so plod inovativnih pristopov h kuhanju pod rdečo nitjo priprave hitrih in okusnih jedi za vsako kuhalnico. Tradicionalno so opremljeni z namigi pri pripravi in QR kodo, preko katere je mogoč dostop do video receptov.

Odslej se bo v prazničnih dneh v kuhinji kulinaričnih navdušencev iskrilo od inovacij, ki jih bodo lahko pričarali v naslednjih rubrikah: hitra kosila, glavne jedi, priloge, prigrizki, sladice in napitki. Knjiga predstavlja tudi idejo za darilo najdražjim, sorodnikom ali prijateljem, ki jim med prazniki želimo popestriti vsakdan.

Želimo vam Jamiii dober tek.