Nova investicija Tuš Holdinga na srbskem tržišču

V Tušu nadaljujemo z načrtovano intenzivno internacionalizacijo. Danes smo namreč v Jagodini odprli nov supermarket, že šesti na srbskem tržišču in skupaj sedemnajsti na trgih Srbije, Bosne in Hercegovine in Makedonija.

Nova investicija Tuš Holdinga na srbskem tržišču V Tušu nadaljujemo z načrtovano intenzivno internacionalizacijo. Danes smo namreč v Jagodini odprli nov supermarket, že šesti na srbskem tržišču in skupaj sedemnajsti na trgih Srbije, Bosne in Hercegovine in Makedonija. Do konca leta pa bodo sledile še tri otvoritve na tujih trgih, vse v Bosni in Hercegovini.

Vstop na srbsko tržišče smo v Tuš Holdingu pričeli letos spomladi, ko smo odprli 4 trgovske objekte – v Novem Sadu, Somborju, Beogradu in Subotici. V jesenskem ciklu otvoritev smo odprli še dva objekta, pretekli teden supermarket v Sremski Mitrovici in danes v Jagodini. Dolgoročno načrtujemo na srbskem trgu izgradnjo mreže kar 100 trgovskih objektov.

Naša najnovejša investicija je trgovski objekt, v katerem sta poleg supermarketa še banka in lekarna. Z otvoritvijo 4,2 milijone evrov vredne investicije smo na novo odprli kar 39 novih, stabilnih delovnih mest. Skupaj pa je v objektu dobilo zaposlitev več kot 50 oseb. Tudi tokrat smo otvoritev pospremili z dobrodelno gesto, donacijo pa smo predali Ginekološko porodniškemu oddelku splošne bolnice v Jagodini.

Letos smo na tržiščih BiH, Srbije in Makedonije skupaj odprli že enajst novih supermarketov, do konca leta pa bomo na tujih trgih realizirali še tri nove trgovske objekte. S tem bomo uspešno realizirali svoje širitvene cilje, za katere smo namenili več kot 60 milijonov evrov in leto zaključili s kar dvajsetimi trgovskimi objekti na tujih trgih.

V obstoječih poslovnih enotah v tujini trenutno zaposlujemo že več kot 770 ljudi, od tega 400 v BiH, 280 v Srbiji in več kot 90 v Makedoniji. Z novimi otvoritvami pa se bo skupno število zaposlenih na treh tujih trgih do konca leta povzpelo na več kot 800.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več