Nov Tušev trgovski center na mestu Namine trgovine Ruski car

Svojo ponudbo širimo tudi v Ljubljano

Potem ko smo 1. septembra 2003 prevzeli Namino trgovino Ruski car v Ljubljani, je objekt po treh mesecih dobil povsem novo notranjo podobo. Kompleks z zanimivo ponudbo se bo na Dunajski cesti 211 za obiskovalce znova odprl 3. decembra ob 11. uri. Otvoritev sodobnega Tuševega centra bodo spremljale številne otvoritvene ugodnosti in bogat zabavni program.

V trgovskem centru bodo poleg Tuševega supermarketa, katerega prodajna površina meri kar 950 kvadratnih metrov, še drogerija Tuš, trgovina s čevlji In shoe, trgovina s tekstilom In moda ter urarstvo, zlatarstvo, ključarstvo, Loto trafika, fotografski studio in frizerski salon. Celotna investicija je znašala 650 milijonov tolarjev. Delo v trgovskem centru je na novo dobilo 53 oseb, od tega smo jih mi zaposlili 34.

Ob odprtju centra bodo med 11. in 17. uro potekale številne otvoritvene aktivnosti. Za dobro vzdušje obiskovalcev bo skrbela skupina Happy Band, najmlajše pa bosta zabavala Balonar Mihec in Mali leteči cirkus. Ob številnih degustacijah bomo med obiskovalce centra brezplačno razdelili tudi 1000 porcij golaža. Vsakemu obiskovalcu bomo podarili tudi po en Tušev izdelek.

Odpiralni čas trgovine bo med ponedeljkom in petkom od 7.30 do 20.00 ure, ob sobotah od 7.30 do 17.00 ure, ob nedeljah in praznikih pa od 7.30 do 12.00 ure.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.