Nov Tušev market v Novem mestu odprl svoja vrata

Danes, 14. novembra, smo ob 11. uri odprli nov Tuš market, zasnovan po meri najzahtevnejših kupcev.

Danes, 14. novembra, smo ob 11. uri odprli nov Tuš market, zasnovan po meri najzahtevnejših kupcev. Kupce bodo na 600 m2 prodajnih površin pričakali nadstandardni oddelki z bogatim živilskim in neživilskim programom. V Tušu smo v izgradnjo nove trgovine na naslovu Seidlova cesta 25 v Novem mestu vložili kar 2 mio evrov in z investicijo odprli kar 24 delovnih mest.

Na nadstandardnih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva bodo kupci našli kakovostno ponudbo po najboljših cenah. Zaradi sistema lastne peke in dopeke bo čez ves dan na voljo vedno svež kruh, prijazno osebje bo z urnim nadzorom zagotavljalo, da bosta sadje in zelenjava vedno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, kupci pa bodo lahko z nakupom še toplih, pravkar pečenih mesnin poleg denarja prihranili tudi čas. Bogato založen bo tudi neživilski program, ki bo obsegal izdelke za dom, gospodinjske pripomočke in še številne druge izdelke.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Meščanke in meščani Novega mesta nas že poznajo in nam zaupajo. Z novim Tuševim marketom pa jim ponujamo še en dokaz, da z obljubo ‘Vedno boljši’ mislimo resno. Nov market namreč sledi najsodobnejšim trendom nakupovanja in skupaj z visoko kakovostno ponudbo po najboljših cenah zagotavlja prvovrstno nakupovalno izkušnjo. Verjamem, da bodo Novomeščanke in Novomeščani v njem radi nakupovali in vanj tudi z veseljem vračali.«

Ob otvoritvi smo v Tušu obiskovalcem pripravili pester zabavni program. Poskusili so lahko bograč, za katerega so Tuševi kuharji prejeli že številna kulinarična priznanja, na pokušino pa so bili postavljeni še mnogi drugi izdelki priznanih dobaviteljev. Najmlajše je zabavala maskota Tuško, ki jim je delila balone, za veliko dobre volje pa je s svojim nastopom poskrbela glasbena skupina Mavrica.

Nov Tušev market bo za kupce odprt vse dni v tednu in sicer od ponedeljka do petka od 7:30 do 20:00, ob sobotah od 7:30 do 17:00, ob nedeljah pa od 7:30 do 12:00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.