Nov Tušev market v Novem mestu odprl svoja vrata

Danes, 14. novembra, smo ob 11. uri odprli nov Tuš market, zasnovan po meri najzahtevnejših kupcev.

Danes, 14. novembra, smo ob 11. uri odprli nov Tuš market, zasnovan po meri najzahtevnejših kupcev. Kupce bodo na 600 m2 prodajnih površin pričakali nadstandardni oddelki z bogatim živilskim in neživilskim programom. V Tušu smo v izgradnjo nove trgovine na naslovu Seidlova cesta 25 v Novem mestu vložili kar 2 mio evrov in z investicijo odprli kar 24 delovnih mest.

Na nadstandardnih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva bodo kupci našli kakovostno ponudbo po najboljših cenah. Zaradi sistema lastne peke in dopeke bo čez ves dan na voljo vedno svež kruh, prijazno osebje bo z urnim nadzorom zagotavljalo, da bosta sadje in zelenjava vedno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, kupci pa bodo lahko z nakupom še toplih, pravkar pečenih mesnin poleg denarja prihranili tudi čas. Bogato založen bo tudi neživilski program, ki bo obsegal izdelke za dom, gospodinjske pripomočke in še številne druge izdelke.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Meščanke in meščani Novega mesta nas že poznajo in nam zaupajo. Z novim Tuševim marketom pa jim ponujamo še en dokaz, da z obljubo ‘Vedno boljši’ mislimo resno. Nov market namreč sledi najsodobnejšim trendom nakupovanja in skupaj z visoko kakovostno ponudbo po najboljših cenah zagotavlja prvovrstno nakupovalno izkušnjo. Verjamem, da bodo Novomeščanke in Novomeščani v njem radi nakupovali in vanj tudi z veseljem vračali.«

Ob otvoritvi smo v Tušu obiskovalcem pripravili pester zabavni program. Poskusili so lahko bograč, za katerega so Tuševi kuharji prejeli že številna kulinarična priznanja, na pokušino pa so bili postavljeni še mnogi drugi izdelki priznanih dobaviteljev. Najmlajše je zabavala maskota Tuško, ki jim je delila balone, za veliko dobre volje pa je s svojim nastopom poskrbela glasbena skupina Mavrica.

Nov Tušev market bo za kupce odprt vse dni v tednu in sicer od ponedeljka do petka od 7:30 do 20:00, ob sobotah od 7:30 do 17:00, ob nedeljah pa od 7:30 do 12:00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več