Nov Tuš market na Pobrežju v Mariboru

Danes je slovenski trgovec Tuš na mariborskem Pobrežju odprl market, ki strankam omogoča priročne nakupe. V privlačni podobi, s sodobno prilagojeno nakupno potjo, ponuja vsakodnevne ugodnosti na oddelku kruha z lastno dopeko, sadja in zelenjave, pakiranega mesa in v delikatesi. Sicer bodo v Tušu v prihajajočem mesecu odprli še dve poslovalnici in tako okrepili svojo prisotnost na trgu. Poleg odprtja novih pa s prenovami poslovalnic širom Slovenije vanje nenehno vpeljujejo najsodobnejše prodajne koncepte in optimizirajo nakupne poti, kar kupcem omogoča lažje, preglednejše in učinkovitejše nakupovanje.

Tuš market na Pobrežju je z današnjo otvoritvijo prve kupce pričakal v podobi, skladni z najnovejšimi potrebami in zahtevami kupcev. Vodilo novoodprtega marketa je namreč kupcu ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. Prodajni prostor je jasno označen in kupcem ponuja optimalno nakupno pot. Trgovina na oddelkih kruha z lastno dopeko, sadja in zelenjave, pakiranega mesa in delikatese ponuja prilagojen prodajni asortiman, z izbrano ponudbo. Delovni čas poslovalnice, namenjen hitrim in priročnim nakupom, je prilagojen kupcem, saj je odprta od ponedeljka do petka med 7.30 in 19. uro, ob sobotah pa 7.30 do 17. ure.

V Tušu se torej še intenzivneje osredotočajo na primarno dejavnost – trgovino. Otvoritve in številne prenove prinašajo inovativne prodajne koncepte, s katerimi se še bolj približujejo kupcem in njihovim nakupovalnim navadam. Hkrati pa krepijo in nadgrajujejo svoje prodajne programe z lokalnimi, slovenskimi izdelki, saj na svoje police uvrščajo več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.