Nov sodoben bencinski servis Tuš Oil v Otiškem vrhu

Jutri, 29. julija, ob 10. uri, bomo v Otiškem Vrhu pri Dravogradu odprli svoj novi, že peti bencinski servis Tuš oil.

Jutri, 29. julija, ob 10. uri, bomo v Otiškem Vrhu pri Dravogradu odprli svoj novi, že peti bencinski servis Tuš oil. V izgradnjo objekta smo vložili 300 milijonov tolarjev. Objekt v skupni velikosti 225 m2 pa bo gostom ponujal storitve bencinskega servisa, prodajalne in gostinskega lokala. Na bencinskem servisu bo mogoč tudi nakup gospodinjskega plina v jeklenkah.

Za nemoteno obratovanje novega bencinskega servisa, kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bo sedem dni v tednu, od 6. do 22. ure, skrbelo 5 zaposlenih. Sodoben objekt bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti, od katerih sta dve namenjeni tudi tovornjakom, bo poleg goriva kupcem na prodajnih površinah v velikost 79 m2 zagotavljal tudi široko paleto izdelkov za varno in udobno potovanje. Gostje si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v bifeju. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

V strategiji širitve družbe Engrotuš so si med drugim kot cilj zastavili tudi večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev po področju celotne Slovenije. Na njih bodo tako kot že na obstoječih in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe. Prva pozornost pa vse obiskovalce čaka že ob otvoritvi. Hostese bodo namreč jutri vsem obiskovalcem razdeljevale hladno brezalkoholno pivo in vodo.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.