Nov sodoben bencinski servis Tuš Oil v Otiškem vrhu

Jutri, 29. julija, ob 10. uri, bomo v Otiškem Vrhu pri Dravogradu odprli svoj novi, že peti bencinski servis Tuš oil.

Jutri, 29. julija, ob 10. uri, bomo v Otiškem Vrhu pri Dravogradu odprli svoj novi, že peti bencinski servis Tuš oil. V izgradnjo objekta smo vložili 300 milijonov tolarjev. Objekt v skupni velikosti 225 m2 pa bo gostom ponujal storitve bencinskega servisa, prodajalne in gostinskega lokala. Na bencinskem servisu bo mogoč tudi nakup gospodinjskega plina v jeklenkah.

Za nemoteno obratovanje novega bencinskega servisa, kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bo sedem dni v tednu, od 6. do 22. ure, skrbelo 5 zaposlenih. Sodoben objekt bencinskega servisa s šestimi točilnimi mesti, od katerih sta dve namenjeni tudi tovornjakom, bo poleg goriva kupcem na prodajnih površinah v velikost 79 m2 zagotavljal tudi široko paleto izdelkov za varno in udobno potovanje. Gostje si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v bifeju. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

V strategiji širitve družbe Engrotuš so si med drugim kot cilj zastavili tudi večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev po področju celotne Slovenije. Na njih bodo tako kot že na obstoječih in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe. Prva pozornost pa vse obiskovalce čaka že ob otvoritvi. Hostese bodo namreč jutri vsem obiskovalcem razdeljevale hladno brezalkoholno pivo in vodo.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več