NOV DOBRODELNI PROJEKT BOWLING ZVEZD V PLANETU TUŠ MARIBOR

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd.

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd. Slovenski zvezdniki bodo s pomočjo tekmovanja v bowlingu pomagali zbirati denar za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami, ki bivajo v domu Antona Skale iz Maribora.

Dobrodelna akcija, v kateri bomo skupaj s časopisom Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo potekala vsak drugi četrtek vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Projekt Bowling zvezd smo organizirali že v letu 2005, ko se je na dobrodelno akcijo v Planetu Tuš v Celju odzvalo kar 15 slovenskih zvezdnikov in zvezdnic. Za oskrbne dneve hiše zavetja za otroke, »Male hiše« iz Pilštanja pa smo takrat v Tušu zbrali kar 3.725.000 tolarjev.

Svojo pripravljenost na pomoč otrokom je letos prva pokazala ekipa reporterja Milana z Radia City. Kakšen bo njihov izkupiček bomo izvedeli že v četrtek, 9. novembra ob 20 uri, ko se bodo v bowlingu pomerili Tinček, Šalca in Dejan Vedlin. Vljudno vabljeni, številčno občinstvo in bučno navijanje jim bo vsekakor vzpodbuda za boljšo igro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več