NOV DOBRODELNI PROJEKT BOWLING ZVEZD V PLANETU TUŠ MARIBOR

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd.

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd. Slovenski zvezdniki bodo s pomočjo tekmovanja v bowlingu pomagali zbirati denar za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami, ki bivajo v domu Antona Skale iz Maribora.

Dobrodelna akcija, v kateri bomo skupaj s časopisom Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo potekala vsak drugi četrtek vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Projekt Bowling zvezd smo organizirali že v letu 2005, ko se je na dobrodelno akcijo v Planetu Tuš v Celju odzvalo kar 15 slovenskih zvezdnikov in zvezdnic. Za oskrbne dneve hiše zavetja za otroke, »Male hiše« iz Pilštanja pa smo takrat v Tušu zbrali kar 3.725.000 tolarjev.

Svojo pripravljenost na pomoč otrokom je letos prva pokazala ekipa reporterja Milana z Radia City. Kakšen bo njihov izkupiček bomo izvedeli že v četrtek, 9. novembra ob 20 uri, ko se bodo v bowlingu pomerili Tinček, Šalca in Dejan Vedlin. Vljudno vabljeni, številčno občinstvo in bučno navijanje jim bo vsekakor vzpodbuda za boljšo igro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.