Nov direktor Tuš Holdinga s septembrom Matjaž Zadravec

Tuš Holding bo s septembrom dobil novega direktorja. Vodenje enega največjih slovenskih holdingov z več kot 4500 zaposlenimi bo prevzel ekonomist Matjaž Zadravec, ki ima bogate mednarodne izkušnje na vodstvenih pozicijah. Lastnik Mirko Tuš ostaja v upravi holdinga, tesno vpet v njegovo vodenje in strateški razvoj.

V Tuš Holding prihaja prvega septembra ekonomist Matjaž Zadravec. V svoji karieri je izkušnje nabiral na različnih vodstvenih pozicijah v Sloveniji in tujini ter si pridobil širok spekter izkušenj iz poslovanja, upravljanja, strateškega razvoja in prodaje v mednarodnih podjetjih, povezanih s trgovsko panogo. Nazadnje je opravljal funkcijo poslovnega direktorja podjetja Globtel.

V Tuš Holdingu so že nekaj časa usmerjeni v maksimizacijo sinergijskih učinkov, ki jih ponujajo podjetja v skupini in v večanje poslovnih deležev svojih dejavnosti na domačem in tujih trgih. Tako so postali vodilni kinooperater v državi, s svojimi drogerijami so na drugem mestu v branži in na tretjem mestu z bencinskimi servisi, Tušmobil velja za najhitreje rastočega mobilnega operaterja, trgovine Tuš pa so vodilna trgovska veriga slovenskega lastnika. Prav zaradi vzpodbudne rasti dejavnosti v okviru Tuš Holdinga bo okrepljeno vodstvo dodatno energijo posvetilo krepitvi Tuševih blagovnih znamk in razvoju dejavnosti na strateških trgih. Ob tem pa bodo nadaljevali s spajanjem sinergij, ki jih ponujajo njihova podjetja, in tako stopili še korak naprej v konkurenčnosti.

Krepitev upravljalske funkcije z Matjažem Zadravcem je v funkciji večanja moči in učinkovitosti upravljanja sistema. Tuš Holding je namreč s svojimi dejavnostmi prisoten na trgih Slovenije, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije, združuje živilsko in neživilsko trgovino s ponudbo zabave (multikina, bowlingi, biljardi), gostinstva in energetike, v njegovem okviru deluje podjetje, specializirano za izgradnjo in upravljanje trgovskih objektov, še posebej za nizkoenergijske in okolju prijazne objekte, ter najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več