Nov bencinski servis Tuš Oil v Mestinju

Danes je z obratovanjem začel že 14. bencinski servis Tuš Oil. Bencinski servis v Mestinju se nahaja na glavni prometnici, ki Celje in Maribor povezuje s Posavjem.

Nov bencinski servis Tuš Oil v Mestinju Danes je z obratovanjem začel že 14. bencinski servis Tuš Oil. Bencinski servis v Mestinju se nahaja na glavni prometnici, ki Celje in Maribor povezuje s Posavjem. Z novo otvoritvijo, vredno kar 1,6 mio evrov, v Tušu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga naših bencinskih servisov je namreč po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografe, bowling, gostinstvo, nepremičnine in telekomunikacije.

Bencinski servis Tuš Oil v Mestinju ponuja voznikom šest točilnih mest. Dve od tega sta posebej dopolnjeni z visokopretočnimi pištolami za hitrejše polnjenje tovorni vozil. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjuje gostinski lokal Tuš Oil Bar, v katerem si lahko vozniki odpočijejo in naberejo moči za nadaljevanje poti. Servis je opremljen z napravo za polnjenje pnevmatik, na voljo pa je tudi gospodinjski plin v jeklenkah. Bencinski servis je odprt od ponedeljka do sobote, od 6. do 22. ure, in ob nedeljah, od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točijo cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah ali drogerijah Tuš pridobijo člani kluba popust na Tuš klub kartici, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov ceneje na liter.

Tuš Oil v Mestinju je že štirinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa zeleno-rumena veriga bencinskih črpalk še utrjuje svoj položaj tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Mestinju sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani in Hočah. Verigo bencinskih črpalk bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več