Nov bencinski servis Tuš Oil v Mestinju

Nov bencinski servis Tuš Oil v Mestinju Danes je z obratovanjem začel že 14. bencinski servis Tuš Oil. Bencinski servis v Mestinju se nahaja na glavni prometnici, ki Celje in Maribor povezuje s Posavjem. Z novo otvoritvijo, vredno kar 1,6 mio evrov, v Tušu dokazujemo, da so naši načrti na področju energetike ambiciozni. Veriga naših bencinskih servisov je namreč po velikosti že trdno zasidrana na tretjem mestu v Sloveniji. S svojo ponudbo pa lepo dopolnjuje dežnik dopolnilnih dejavnosti Tuš Holdinga – kinematografe, bowling, gostinstvo, nepremičnine in telekomunikacije.

Bencinski servis Tuš Oil v Mestinju ponuja voznikom šest točilnih mest. Dve od tega sta posebej dopolnjeni z visokopretočnimi pištolami za hitrejše polnjenje tovorni vozil. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjuje gostinski lokal Tuš Oil Bar, v katerem si lahko vozniki odpočijejo in naberejo moči za nadaljevanje poti. Servis je opremljen z napravo za polnjenje pnevmatik, na voljo pa je tudi gospodinjski plin v jeklenkah. Bencinski servis je odprt od ponedeljka do sobote, od 6. do 22. ure, in ob nedeljah, od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točijo cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah ali drogerijah Tuš pridobijo člani kluba popust na Tuš klub kartici, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov ceneje na liter.

Tuš Oil v Mestinju je že štirinajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa zeleno-rumena veriga bencinskih črpalk še utrjuje svoj položaj tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Mestinju sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani in Hočah. Verigo bencinskih črpalk bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.