Nora sobotna pustovanja v Planetih Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta teden tri novosti – akcija Divja vožnja 3D, animirana družinska pustolovščina Rango in v Celje drama Zajčja luknja. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend po nekaj tedenskem premoru ponovno osvojila animirana družinska komedija Zlatolaska. Željne zabave bodo v Planete Tuš ta teden zagotovo pritegnila nora sobotna pustovanja.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta teden tri novosti – akcija Divja vožnja 3D, animirana družinska pustolovščina Rango in v Celje drama Zajčja luknja. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend po nekaj tedenskem premoru ponovno osvojila animirana družinska komedija Zlatolaska. Željne zabave bodo v Planete Tuš ta teden zagotovo pritegnila nora sobotna pustovanja. V mesecu marcu pa v Tušu že napovedujejo koncerte odličnega Eda Maajke, hrvaške skupine Colonia, hrvaške salsa in latino jazz skupine Cubismo, večnih žurerjev Mambo Kings, legende jugo glasbe Nede Ukraden in nemške eurodance skupine Cascada s hiti, kot so “Everytime We Touch”, “Evacuate The Dancefloor” in “What Hurts the Most”.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta četrtek tri novosti. Glavna zvezda akcijskega filma Divja vožnja 3D je Nicholas Cage v vlogi Miltona, okorelega hudodelca, ki je pobegnil iz pekla in ima zadnjo priložnost za odrešitev. Na vsak način želi ustaviti sekto fanatikov, ki mu je ubila hčer. Za to ima le tri dni časa, preden ob polni luni žrtvujejo še njegovo majhno vnukinjo. Animirana družinska pustolovščina Rango je zgodba o osamljenem kameleonu, glas mu je posodil Johnny Depp, ki si že od nekdaj prizadeva, da bi bil igralec in postal junak. Na popotovanju po puščavi Mojave pride v mesto, polno razbojnikov, kjer bo prisiljen igrati vlogo, da bi se zaščitil in odkril, zakaj v mestu primanjkuje vode. Za oskarja nominirana drama Zajčja luknja, ki prihaja ta teden le v Planet Tuš Celje, pa je zgodba o mlademu paru, ki se mu življenju obrne na glavo, ko izgubi sina v prometni nesreči. V izjemno slikovitem, odkritem, nepričakovano duhovitem portretu družine, ki polna upanja išče mogoče v nemogočih situacijah, se Becca (Nicole Kidman) in Howie Corbett (Aaron Eckhart) po nenadni smrti svojega mladoletnega sina skušata vrniti v življenje.

Do konca meseca marca se bodo v Planetih Tuš zvrstile še druge filmske novosti – znanstveno fantastični triler Usodni z Mattom Damonom in Emily Blunt v glavnih vlogah, ekskluzivno v Planetih Tuš tudi glasbeni dokumentarec o priljubljenem Justinu Bieberju z naslovom Nikoli ne reci nikoli 3D, romantična komedija Kako veš z Reese Witherspoon, Paulom Ruddom, Owenom Wilsonom in Jackom Nicholsonom v glavnih vlogah, grozljivka Obred z vedno odličnim Anthonyjem Hopkinsom, znanstvenofantastična komedija Paul, triler Odklenjeni z Bradleyjem Cooperjem, Robertom De Nirom in Abbie Cornish ter akcijski domišljijski triler Prikriti udarec – Beg pred resničnostjo. Zadnji dan v mesecu pa prihajata na spored še romantična komedija Gola zabava in drama Cirkus Columbia.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 15.653 gledalcev. Prvo mesto je s 3.526 gledalci po nekaj tedenskem premoru ponovno osvojila animirana Disneyjeva družinska komedija Zlatolaska. Na drugo mesto je zdrsnila romantična komedija Moja neprava žena, ki si jo je ogledalo 2.838 gledalcev. Tretje mesto pa je s 1.852 gledalci osvojila komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin. Peterico zaključujeta misteriozna triler drama Neznanec in komedija Gulliverjeva potovanja.

V Planetih Tuš bodo ta petek za zabavo poskrbeli klubski večeri po glasbenih željah gostov Planeta. Naslednji dan pa prihaja najbolj norčava sobota v letu – pustna sobota, ko bodo v Planetih Tuš poskrbeli za odlične zabave, presenečenja in seveda nagrade za najboljše maske. V mesecu marcu pa v Tušu že napovedujejo koncerte odličnega Eda Maajke, hrvaške skupine Colonia, hrvaške salsa in latino jazz skupine Cubismo, večnih žurerjev Mambo Kings, legende jugo glasbe Nede Ukraden in nemške eurodance skupine Cascada s hiti, kot so “Everytime We Touch”, “Evacuate The Dancefloor” in “What Hurts the Most”.

V avlah Planetov Tuš se v torek, 8. marca, obetajo nora pustna rajanja z glasbo, plesom in seveda krofi. V Planetih Tuš Celje in Kranj pa si lahko do sredine meseca marca ogledate tudi razstavo fotografij Slovenija, Evropa, svet, podobe, kot so jih v letu 2010 začutili uveljavljeni Delovi fotografi. Pridite in si oglejte edinstvene fotografije, ki skozi sliko pripovedujejo zgodbe o času in prostoru, v katerem živimo in družbi, ki jo soustvarjamo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več