Nik in Max iz Novega mesta dobila polletno zalogo pleničk

Družina Mlinarič-Staniša iz Novega mesta, ki je v sklopu akcije ‘Tuševi dvojčki in trojčki’ danes prejela polletno zalogo pleničk Pampers, je že tretja po vrsti v letošnji akciji, sledilo pa ji bo še 25 družin iz vse Slovenije.

Nik in Max iz Novega mesta dobila polletno zalogo pleničk Družina Mlinarič-Staniša iz Novega mesta, ki je v sklopu akcije ‘Tuševi dvojčki in trojčki’ danes prejela polletno zalogo pleničk Pampers, je že tretja po vrsti v letošnji akciji, sledilo pa ji bo še 25 družin iz vse Slovenije.

Za družino Mlinarič-Staniša iz Novega mesta je bila sobota, 22. marec, prav poseben dan, saj sta takrat v novomeški porodnišnici na svet prijokala mali Nik in njegov bratec Max. Paket s skoraj 2000 pleničkami Pampers je v imenu novorojenčkov prevzela srečna in ponosna mamica Andreja, očka Robert pa je ta čas pridno delal v službi.

Slabih pet mesecev stara korenjaka sta radovedno opazovala dogajanje in velike pakete pleničk v njuni sobi, nasmejana Andreja pa je povedala, da se ji zdi ta naša gesta res zelo lepa in da bi je zagotovo bila vesela vsaka mamica, saj predstavljajo pleničke kar velik finančni zalogaj. »Danes že težko najdeš koga, ki ti tako, na lepe oči, nekaj podari. Pri dvojčkih pa velja: sreča na kvadrat in stroški na kvadrat.«

Polletno zalogo pleničk bo tudi letos prejelo skupno 28 slovenskih družin, v katerih so se nedavno rodili dvojčki ali trojčki. Tudi letošnji izbor družin je potekal v sodelovanju z vsemi 14 slovenskimi porodnišnicami – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa smo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki ali trojčki zadnji prijokali na svet. V petih letih, kolikor poteka akcija, pa bomo v Tušu in podjetju P&G obdarili skupno kar 164 mladih družin in poskrbeli za več kot 330 suhih ritk.

S to vseslovensko akcijo želimo v Tušu in P&G najmlajšim omogočiti miren in zdrav spanec, mladopečene starše, ki se soočajo z visokimi podvojenimi stroški, pa vsaj nekoliko finančno razbremeniti. S to dobrodelno gesto še naprej aktivno podpiramo reševanje problematike nizke rodnosti in zametkov demografske krize, s katero se v zadnjih letih sooča Slovenija.

S širokim spektrom dobrodelnih in sponzorskih aktivnosti, ki jih namenjamo predvsem otrokom in mladini, se uvrščamo med družbeno najbolj odgovorna slovenska podjetja. Za dobrodelne namene smo tako samo v letošnjem letu namenili več kot 470.000 evrov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več