Nasproti prve Tuševe trgovine zrasel moderen supermarket Tuš

Družba Engrotuš d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990, leto dni po odprtju prve trgovine v Slovenskih Konjicah. In prav nasproti te, prve Tuševe trgovine, smo danes, v sredo 4. julija, odprli nov moderen supermarket Tuš.

Družba Engrotuš d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990, leto dni po odprtju prve trgovine v Slovenskih Konjicah. In prav nasproti te, prve Tuševe trgovine, smo danes, v sredo 4. julija, odprli nov moderen supermarket Tuš.

Zgodba o uspehu Skupine Tuš, ki zaposluje danes že 3900 sodelavcev in sodelavk, se je tako le s petimi zaposlenimi, ki so skrbeli za 200 m2 veliko trgovino pričela pred 18 leti v Slovenskih Konjicah. Otvoritev novega supermarketa na naslovu Oplotniška cesta 1b je zato danes še toliko bolj slovesna.

V izgradnjo supermarketa, ki jo je izvedlo podjetje Ingrad Gramat, z neto površino skoraj kot 1.500 m2, smo v Tušu vložili kar 3,1 milijon evrov.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o novi pridobitvi povedal: ˝Ker želimo tudi v Slovenskih Konjicah ponuditi kar najboljšo storitev, bo za zadovoljstvo kupcev v novem supermarketu skrbelo skoraj 30 zaposlenih, od katerih smo jih na novo zaposlili kar 22.´

V sodobnem supermarketu, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 15.000 izdelkov, bodo bogato založeni nadstandardni oddelki ribarnice, mesnice, sadja in zelenjave, delikatese ter kruha z lastno dopeko. Kupcem bo na voljo bio kotiček, izbirali pa bodo lahko tudi med izdelki tehnike in tekstila. Z novo storitvijo Tuš foto pa bo v novem supermarketu poskrbljeno tudi za razvijanje fotografij.

Otvoritev se je z nastopom pihalne godbe KUD Oplotnica pričela že malo pred 11. uro, ko sta nov supermarket slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, in Bojan Podkrajšek, podžupan občine Slovenske Konjice.

V Skupini Tuš smo tudi ob tokratni otvoritvi sredstva namenili lokalni skupnosti. Donacijski ček v vrednosti kar 2000 evrov pa je prejel Zlatko Gričnik, generalni tajnik društva Čebela, društva za duševno prizadete.

Obiskovalci so se po uradni otvoritvi zabavali z balonarjem in čarodejem Davidom. V Tušu smo pripravili številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne in žejne. Zabava pa bo vrhunec dosegla ob 17. uri, ko bo otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremil še koncert skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Slovenskih Konjicah bo od ponedeljka do petka odprt od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Za udoben nakup pa smo v Tušu poskrbeli tudi s parkiriščem, na katerem je skupaj mesta za več kot 65 jeklenih konjičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več