Nakupovanje pod zvezdami v Planetu Tuš Koper

  • 4

Planet Tuš Koper je v soboto pripravil Nakupovanje pod zvezdami s številnimi popusti, ugodnostmi in pestrim dogajanjem, ki se ga je udeležilo ogromno obiskovalcev. Ti so pozdravili večerni modni spektakel s priljubljenimi glasbenimi gosti, nadaljevali vroče v Disco Planetu na Disco Fever party-ju in vztrajali vse do polnoči. Sobotni dogodek je v Planet Tuš Koper pripeljal rekordno število obiskovalcev, ki niso želeli zamuditi najbolj zvezdnega dogodka letošnjega leta na naši Obali.

Sobotni dan se je v koprskem Planetu Tuš sicer pričel kot navadno ob 9. uri, ampak je že dopoldan dokazal, da to ni navaden dan. Posebni popusti in ugodni nakupi v vseh trgovinah nakupovalnega središča so dodobra ogreli obiskovalce. Ob 20. uri je za vrhunec Nakupovanja pod zvezdami poskrbela velika modna revija. V družbi priznanih manekenk so voditelj Tim Kores – Kori, glasbeno-plesna poslastica 6pack Čukur & The hangover ladies in Plesni Studio Petra, poskrbeli za pravi modno-glasbeni spektakel. Modne smernice letošnjega poletja za otroke in odrasle so popestrili še z brezplačnimi meritvami lasišča ter delavnicami ličenja pod vodstvom Evgena Geca in Mateje Nabršnik iz studia Lepa.si.

 

Sobotna vročica se je nadaljevala tako v trgovinah, ki so ob tej uri ponudile še dodatne popuste, kot tudi v zabaviščnem delu centra. Dolg večer je ob začinil še Disco Fever party na Disco Planetu, ki je dogajanje gostil tudi na odprti terasi pod zvezdami. Najbolj zvezdni dogodek v letu 2015 na naši Obali je odmeval vse do polnoči.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več