Nakupovanje pod zvezdami v Planetu Tuš Koper

  • 4

Planet Tuš Koper je v soboto pripravil Nakupovanje pod zvezdami s številnimi popusti, ugodnostmi in pestrim dogajanjem, ki se ga je udeležilo ogromno obiskovalcev. Ti so pozdravili večerni modni spektakel s priljubljenimi glasbenimi gosti, nadaljevali vroče v Disco Planetu na Disco Fever party-ju in vztrajali vse do polnoči. Sobotni dogodek je v Planet Tuš Koper pripeljal rekordno število obiskovalcev, ki niso želeli zamuditi najbolj zvezdnega dogodka letošnjega leta na naši Obali.

Sobotni dan se je v koprskem Planetu Tuš sicer pričel kot navadno ob 9. uri, ampak je že dopoldan dokazal, da to ni navaden dan. Posebni popusti in ugodni nakupi v vseh trgovinah nakupovalnega središča so dodobra ogreli obiskovalce. Ob 20. uri je za vrhunec Nakupovanja pod zvezdami poskrbela velika modna revija. V družbi priznanih manekenk so voditelj Tim Kores – Kori, glasbeno-plesna poslastica 6pack Čukur & The hangover ladies in Plesni Studio Petra, poskrbeli za pravi modno-glasbeni spektakel. Modne smernice letošnjega poletja za otroke in odrasle so popestrili še z brezplačnimi meritvami lasišča ter delavnicami ličenja pod vodstvom Evgena Geca in Mateje Nabršnik iz studia Lepa.si.

 

Sobotna vročica se je nadaljevala tako v trgovinah, ki so ob tej uri ponudile še dodatne popuste, kot tudi v zabaviščnem delu centra. Dolg večer je ob začinil še Disco Fever party na Disco Planetu, ki je dogajanje gostil tudi na odprti terasi pod zvezdami. Najbolj zvezdni dogodek v letu 2015 na naši Obali je odmeval vse do polnoči.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.