Nakupovanje pod zvezdami v Planetu Tuš Koper

  • 4

Planet Tuš Koper je v soboto pripravil Nakupovanje pod zvezdami s številnimi popusti, ugodnostmi in pestrim dogajanjem, ki se ga je udeležilo ogromno obiskovalcev. Ti so pozdravili večerni modni spektakel s priljubljenimi glasbenimi gosti, nadaljevali vroče v Disco Planetu na Disco Fever party-ju in vztrajali vse do polnoči. Sobotni dogodek je v Planet Tuš Koper pripeljal rekordno število obiskovalcev, ki niso želeli zamuditi najbolj zvezdnega dogodka letošnjega leta na naši Obali.

Sobotni dan se je v koprskem Planetu Tuš sicer pričel kot navadno ob 9. uri, ampak je že dopoldan dokazal, da to ni navaden dan. Posebni popusti in ugodni nakupi v vseh trgovinah nakupovalnega središča so dodobra ogreli obiskovalce. Ob 20. uri je za vrhunec Nakupovanja pod zvezdami poskrbela velika modna revija. V družbi priznanih manekenk so voditelj Tim Kores – Kori, glasbeno-plesna poslastica 6pack Čukur & The hangover ladies in Plesni Studio Petra, poskrbeli za pravi modno-glasbeni spektakel. Modne smernice letošnjega poletja za otroke in odrasle so popestrili še z brezplačnimi meritvami lasišča ter delavnicami ličenja pod vodstvom Evgena Geca in Mateje Nabršnik iz studia Lepa.si.

 

Sobotna vročica se je nadaljevala tako v trgovinah, ki so ob tej uri ponudile še dodatne popuste, kot tudi v zabaviščnem delu centra. Dolg večer je ob začinil še Disco Fever party na Disco Planetu, ki je dogajanje gostil tudi na odprti terasi pod zvezdami. Najbolj zvezdni dogodek v letu 2015 na naši Obali je odmeval vse do polnoči.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.