Nakupovanje pod zvezdami v Planetu Tuš Koper

Planet Tuš Koper je v soboto pripravil Nakupovanje pod zvezdami s številnimi popusti, ugodnostmi in pestrim dogajanjem, ki se ga je udeležilo ogromno obiskovalcev. Ti so pozdravili večerni modni spektakel s priljubljenimi glasbenimi gosti, nadaljevali vroče v Disco Planetu na Disco Fever party-ju in vztrajali vse do polnoči. Sobotni dogodek je v Planet Tuš Koper pripeljal rekordno število obiskovalcev, ki niso želeli zamuditi najbolj zvezdnega dogodka letošnjega leta na naši Obali.

Sobotni dan se je v koprskem Planetu Tuš sicer pričel kot navadno ob 9. uri, ampak je že dopoldan dokazal, da to ni navaden dan. Posebni popusti in ugodni nakupi v vseh trgovinah nakupovalnega središča so dodobra ogreli obiskovalce. Ob 20. uri je za vrhunec Nakupovanja pod zvezdami poskrbela velika modna revija. V družbi priznanih manekenk so voditelj Tim Kores – Kori, glasbeno-plesna poslastica 6pack Čukur & The hangover ladies in Plesni Studio Petra, poskrbeli za pravi modno-glasbeni spektakel. Modne smernice letošnjega poletja za otroke in odrasle so popestrili še z brezplačnimi meritvami lasišča ter delavnicami ličenja pod vodstvom Evgena Geca in Mateje Nabršnik iz studia Lepa.si.

Sobotna vročica se je nadaljevala tako v trgovinah, ki so ob tej uri ponudile še dodatne popuste, kot tudi v zabaviščnem delu centra. Dolg večer je ob začinil še Disco Fever party na Disco Planetu, ki je dogajanje gostil tudi na odprti terasi pod zvezdami. Najbolj zvezdni dogodek v letu 2015 na naši Obali je odmeval vse do polnoči.