Nakupovanje pod zvezdami do polnoči

Planet Tuš Koper obljublja za ta petek – prvi poletni dan – ohlajeno nakupovanje pod zvezdami in vročo zabavo. Izjemno priljubljeni zabavno-nakupovalni dogodek Nakupovanje pod zvezdami vedno privabi mnoge domačine, turiste in obiskovalce iz sosednjih držav. V trgovinah so še pred razprodajami pripravili posebne popuste in ugodnosti, ki bodo veljali vse do polnoči. Zabava se bo ob 18. uri začela z glasbeno prireditvijo Korajža velja, nadaljevala z vročimi ritmi salse od 21. do 24. ure in trajala dolgo v noč na sladkem Chupa Chups partyu v Discu Planeta.

Nakupovanje pod zvezdami v Planetu Tuš Koper, ki bo ta petek, 21. junija, do 24. ure, je v preteklih letih postalo eden najbolj priljubljenih dogodkov na Obali. »Mnoge posebne ugodnosti, popusti še pred poletnimi razprodajami in darila privabijo domačine, turiste ter obiskovalce iz Trsta in Istre,« pojasnjujejo v Tušu, kjer so se tudi tokrat potrudili in pripravili izjemno ponudbo super popustov, ugodnosti in daril v največjem modnem središču Primorske.

Nakupovanje vedno spremlja zanimiv zabavni in izobraževalni program za vse skupine obiskovalcev. Za nova znanja bodo poskrbeli na izobraževalni razstavi živali Zootic. Zanimive, eksotične in ljubke živali bodo na ogled v pritličju Planeta Tuš, otroci pa bodo lahko najljubšo tudi narisali. Izbrali bodo najlepše risbice in prav vse razstavili. Med 16. in 20. uro bo potekala ustvarjalna delavnica Rayher, ki bo pravi raj za vse ustvarjalne najmlajše obiskovalce. Skupaj z mentorjem bodo izdelali nakit iz serviet, ki ga bomo lahko odnesli domov. Za vse, ki jih zanima zdravje kože, pa bo poskrbel Studio Harmony. Med 21. in 23. uro bodo brezplačno pregledali kožo in izvedli mini nego.

Ob 18. uri se bo v avli Planeta začelo med-šolsko srečanje slovenskega osnovnošolskega in srednješolskega festivala Korajža velja, kjer se bo predstavilo 20 mladih glasbenih talentov, dogodek pa bo pospremil še koncert priznanih glasbenikov. Za vroče poletne ritme v sklopu Nakupovanja pod zvezdami bo poskrbela salsa animacija pod vodstvom plesnega kluba Soy Cubano. Ob 21. in 22. uri se bodo lahko vsi obiskovalci udeležili brezplačnega plesnega tečaja tega izjemno priljubljenega plesa in tako zaplesali v vročo poletno noč. Na obiskovalce v večernih urah čaka tudi posebna nagrada – izžrebali bodo srečnega uporabnika vozila toyota.
Nakupovanje pod zvezdami bo v Discu Planeta trajalo pozno v noč s sladko zabavo Chupa Chups Party, kjer od 21. ure ne bodo manjkali njihovi priljubljeni izdelki. Vse obiskovalce čaka osvežilna dobrodošlice, nagradna igra in ritmi vrhunskih Young Vibesov.