Največje zvezde Planetu Tuš Celje čestitale za 10 let

V Planetu Tuš Celje se je danes končalo dvodnevno rojstnodnevno praznovanje ob 10. rojstnem dnevu prvega slovenskega nakupovalno-zabavnega središča. Mnogi obiskovalci so bili navdušeni ob pestrem dogajanju: 10 tort, nagradna igra z 10.000 €, delavnice in gledališke predstave za najmlajše, slavnostno prižiganje prazničnih lučk ter pevski nastopi skupine In&out, Lucienne Lončina, Lina Kuduzovič in Julije Kramar. Skozi sobotno dogajanje je obiskovalce popeljala voditeljica, ki je celjski planet pred 10 leti prvič predstavila obiskovalcem, Anja Križnik Tomažin.

Planet Tuš Celje je v 10 letih postal najbolj priljubljeno nakupovalno-zabavno središče Celjanov in obiskovalcev iz širše regije. Mnogi so ga obiskali tudi včeraj in danes ter tako skupaj s Tuševci in najemniki lokalov proslavili izjemnih 10 let: »Pripravili smo zares pester program, posebna sladka presenečenja izpod rok naših slaščičarskih mojstrov, nagrade in še in še. Tudi zato smo v teh dneh pogosto slišali, da se dobimo v Planetu, kar je v tem desetletju postala priljubljena vsakodnevna fraza,« so zadovoljni v Tušu.

Obiskovalce so v petek razveselili s prazničnim prižiganjem lučk, nastopom plesalcev Studia Igen, vrhunec večera pa je bil pevski nastop glasbenih zvezd Lucienne Lončina, Line Kuduzovič in Julije Kramar. Obiskovalce je skozi sobotno dogajanje popeljala priljubljena televizijska voditeljica Anja Križnik Tomažin, ki je otvoritev celjskega Planeta vodila že pred 10 leti. Danes so se najmlajši obiskovalci zabavali na posebnih delavnicah in ob ogledu gledališke predstave. Popoldne so planetu vse najboljše zaželeli znani Celjani, praznovanje pa se je zaključilo z rojstnodnevnim sladkanjem z 10 tortami in zaključilo s koncertom najbolj vroče najstniške glasbene skupine In&Out.