Največja Desigual trgovina v sloveniji v Planetu Tuš Koper

  • 8

V koprskem Planetu Tuš danes odpirajo največjo trgovino popularne španske blagovne znamke oblačil in dodatkov Desigual v Sloveniji. Kupcem bo na 220 m2 na voljo ženska, moška in otroška kolekcija za deklice ter širok izbor torbic, čevljev in ostalih modnih dodatkov. Blagovna znamka Desigual je nastala leta 1984, znana pa je po svojih intenzivnih barvnih potiskih, ki so navdušili mlade po vsem svetu.

Trgovina Desigual v Planetu Tuš Koper bo popestrila modno ponudbo v bližnji in daljni okolici, saj ni le največja samostojna trgovina te priljubljene španske blagovne znamke v Sloveniji, temveč je tudi največja tovrstna Desigualova trgovina med Benetkami in Dunajem.

Blagovno znamko Desigual, s sedežem v španski Barceloni, je leta 1984 osnoval Švicar Thomas Meyer. Desigual se je iz španskega modnega podjetja razvil v pravo multinacionalko, saj danes zaposluje 3000 ljudi 83 narodnosti. S svojimi trgovinami in prodajnimi mesti je Desigual prisoten v vseh modnih centrih sveta. Desigualova modna in poslovna filozofija temeljita na pozitivnosti, toleranci, predanosti in zabavi, kar lahko že na prvi pogled opazimo pri pregledu njihove ponudbe. Verjamemo, da bo osvežena modna ponudba Planeta Tuš Koper osrečila marsikaterega ljubitelja te popularne španske blagovne znamke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.