Največja Desigual trgovina v sloveniji v Planetu Tuš Koper

  • 8

V koprskem Planetu Tuš danes odpirajo največjo trgovino popularne španske blagovne znamke oblačil in dodatkov Desigual v Sloveniji. Kupcem bo na 220 m2 na voljo ženska, moška in otroška kolekcija za deklice ter širok izbor torbic, čevljev in ostalih modnih dodatkov. Blagovna znamka Desigual je nastala leta 1984, znana pa je po svojih intenzivnih barvnih potiskih, ki so navdušili mlade po vsem svetu.

Trgovina Desigual v Planetu Tuš Koper bo popestrila modno ponudbo v bližnji in daljni okolici, saj ni le največja samostojna trgovina te priljubljene španske blagovne znamke v Sloveniji, temveč je tudi največja tovrstna Desigualova trgovina med Benetkami in Dunajem.

Blagovno znamko Desigual, s sedežem v španski Barceloni, je leta 1984 osnoval Švicar Thomas Meyer. Desigual se je iz španskega modnega podjetja razvil v pravo multinacionalko, saj danes zaposluje 3000 ljudi 83 narodnosti. S svojimi trgovinami in prodajnimi mesti je Desigual prisoten v vseh modnih centrih sveta. Desigualova modna in poslovna filozofija temeljita na pozitivnosti, toleranci, predanosti in zabavi, kar lahko že na prvi pogled opazimo pri pregledu njihove ponudbe. Verjamemo, da bo osvežena modna ponudba Planeta Tuš Koper osrečila marsikaterega ljubitelja te popularne španske blagovne znamke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.