Največja Desigual trgovina v sloveniji v Planetu Tuš Koper

  • 8

V koprskem Planetu Tuš danes odpirajo največjo trgovino popularne španske blagovne znamke oblačil in dodatkov Desigual v Sloveniji. Kupcem bo na 220 m2 na voljo ženska, moška in otroška kolekcija za deklice ter širok izbor torbic, čevljev in ostalih modnih dodatkov. Blagovna znamka Desigual je nastala leta 1984, znana pa je po svojih intenzivnih barvnih potiskih, ki so navdušili mlade po vsem svetu.

Trgovina Desigual v Planetu Tuš Koper bo popestrila modno ponudbo v bližnji in daljni okolici, saj ni le največja samostojna trgovina te priljubljene španske blagovne znamke v Sloveniji, temveč je tudi največja tovrstna Desigualova trgovina med Benetkami in Dunajem.

Blagovno znamko Desigual, s sedežem v španski Barceloni, je leta 1984 osnoval Švicar Thomas Meyer. Desigual se je iz španskega modnega podjetja razvil v pravo multinacionalko, saj danes zaposluje 3000 ljudi 83 narodnosti. S svojimi trgovinami in prodajnimi mesti je Desigual prisoten v vseh modnih centrih sveta. Desigualova modna in poslovna filozofija temeljita na pozitivnosti, toleranci, predanosti in zabavi, kar lahko že na prvi pogled opazimo pri pregledu njihove ponudbe. Verjamemo, da bo osvežena modna ponudba Planeta Tuš Koper osrečila marsikaterega ljubitelja te popularne španske blagovne znamke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.