Najsodobnejši standardi nakupovanja tudi za srbske kupce

Danes je v Novem Sadu pričel obratovati že drugi Tušev supermarket v Srbiji

Najsodobnejši standardi nakupovanja tudi za srbske kupce Danes je v Novem Sadu pričel obratovati že drugi supermarket v Srbiji, ki s 14.000 kakovostnimi izdelki na 1.500 m2 prodajnih površin tudi srbskim kupcem zagotavlja prvovrstno nakupovalno izkušnjo.

Slavnostna otvoritev se je pričela s pozdravnim nagovorom Tomaža Križaja, direktorja Tuš Trade d.o.o.. Kot družbeno odgovorno podjetje se že tradicionalno zahvalimo lokalni skupnosti, v katero s svojo dejavnostjo vstopamo, in tako smo tudi ob tej priložnosti Kliniki za ginekologijo i akušerstvo podarili donacijski ček v vrednosti 80.000 DIN za nakup opreme in instrumentov. Po prvih nakupih je vse obiskovalce pričakala okusna pogostitev, tej pa je sledil še pester zabavni program s številnimi nagradami, čarodejem in glasbeno popestritvijo znane srbske pevke Tijane Dapčević.

Tomaž Križaj je ob otvoritvi povedal, da tudi kupcem v Srbiji zagotavljamo Tuševo prijaznost in kakovost v kombinaciji z ugodnimi cenami ter tako vztrajno sledimo svoji zavezi »kjer dobre stvari stanejo manj«. »Verjamem, da bo ponujena nakupovalna izkušnja prepričala meščanke in meščane Novega Sada in da se bodo k nam vedno radi vračali po svojih vsakodnevnih nakupih.«

Z najnovejšo trgovinsko pridobitvijo bo srbskim kupcem na voljo širok asortiment s kar 14.000 izdelki, ki celostno zaokrožujejo našo živilsko in neživilsko ponudbo na bogato založenih oddelkih delikatese, kruha in pekovskega peciva, sadja in zelenjave, mesnice ter ribarnice. Neposredno ob supermarketu se nahaja tudi gostinski lokal, kjer bodo gostje deležni osvežujočega oddiha, za še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo kupcev v Srbiji pa smo poskrbeli z več kot 60 parkirnimi mesti.

Supermarket Tuš v Novem Sadu je že drugi supermarket na srbskem trgu. Investiciji, v katero smo vložili 3,2 milijona evrov, pa se bosta že poleti pridružili trgovini v Beogradu in Subotici, do konca leta pa še trgovska centra v Sremski Mitrovici in Jagodini.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.