Najsodobnejši standardi nakupovanja tudi za srbske kupce

Danes je v Novem Sadu pričel obratovati že drugi Tušev supermarket v Srbiji

Najsodobnejši standardi nakupovanja tudi za srbske kupce Danes je v Novem Sadu pričel obratovati že drugi supermarket v Srbiji, ki s 14.000 kakovostnimi izdelki na 1.500 m2 prodajnih površin tudi srbskim kupcem zagotavlja prvovrstno nakupovalno izkušnjo.

Slavnostna otvoritev se je pričela s pozdravnim nagovorom Tomaža Križaja, direktorja Tuš Trade d.o.o.. Kot družbeno odgovorno podjetje se že tradicionalno zahvalimo lokalni skupnosti, v katero s svojo dejavnostjo vstopamo, in tako smo tudi ob tej priložnosti Kliniki za ginekologijo i akušerstvo podarili donacijski ček v vrednosti 80.000 DIN za nakup opreme in instrumentov. Po prvih nakupih je vse obiskovalce pričakala okusna pogostitev, tej pa je sledil še pester zabavni program s številnimi nagradami, čarodejem in glasbeno popestritvijo znane srbske pevke Tijane Dapčević.

Tomaž Križaj je ob otvoritvi povedal, da tudi kupcem v Srbiji zagotavljamo Tuševo prijaznost in kakovost v kombinaciji z ugodnimi cenami ter tako vztrajno sledimo svoji zavezi »kjer dobre stvari stanejo manj«. »Verjamem, da bo ponujena nakupovalna izkušnja prepričala meščanke in meščane Novega Sada in da se bodo k nam vedno radi vračali po svojih vsakodnevnih nakupih.«

Z najnovejšo trgovinsko pridobitvijo bo srbskim kupcem na voljo širok asortiment s kar 14.000 izdelki, ki celostno zaokrožujejo našo živilsko in neživilsko ponudbo na bogato založenih oddelkih delikatese, kruha in pekovskega peciva, sadja in zelenjave, mesnice ter ribarnice. Neposredno ob supermarketu se nahaja tudi gostinski lokal, kjer bodo gostje deležni osvežujočega oddiha, za še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo kupcev v Srbiji pa smo poskrbeli z več kot 60 parkirnimi mesti.

Supermarket Tuš v Novem Sadu je že drugi supermarket na srbskem trgu. Investiciji, v katero smo vložili 3,2 milijona evrov, pa se bosta že poleti pridružili trgovini v Beogradu in Subotici, do konca leta pa še trgovska centra v Sremski Mitrovici in Jagodini.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več