Najboljši mladi pevci iz vse Slovenije v Planetih Tuš

  • 1

V Planetih Tuš se pripravljajo na prihod poletja, ki ga bodo pozdravili z nastopi najboljših osnovnošolskih pevcev na prireditvah Korajža velja. Poskrbeli bodo tudi za vse plesne navdušence in jih ob vročih ritmih popeljali po poteh novih korakov. Nakupovanje pod zvezdami je postal eden najbolj prepoznavnih dogodkov na Obali, zato bodo tudi tokrat v Planetu Tuš Koper pripravili posebna presenečenja. Na Disco Planete se ob vikendih seli poletna vročica klubskih ritmov.

Že 21. leto Korajža velja združuje nadebudne talente po izbranih slovenskih šolah. Planeti Tuš bodo tudi letos gostil tradicionalna regijska medšolska srečanja, kjer se bo skupaj pomerilo več kot 100 mladih pevk in pevcev. Vaše glasno navijanje in aplavze pričakujejo v četrtek, 6. junija, v Planetu Tuš Novo mesto, v petek, 7. junija, v Planetu Tuš Celje, v soboto, 8. junija, v Planetu Tuš Maribor, v petek, 21. junija, v Planetu Tuš Koper in v soboto, 22. junija, v Planetu Tuš Kranj. Ob izvrstnem petju bo tudi prostor za plesne korake. Šola plesa Studio Ritem je namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati s plesom. Otroci, ki obiskujejo šolo plesa, bodo predstavili svoje plesno znanje. Pridružite se nam v soboto, 7. junija, v Planetu Tuš Kranj.

Za dober skok v začetek poletja bodo poskrbeli v Celju s Tednom ugodnih nakupov, ki bo potekal od nedelje, 16. junija do sobote, 22. junija. Kupce bodo pričakale posebne ugodnosti, ves teden pa se bodo odvijali tudi dogodki za vse generacije; ustvarjalne delavnice z Oslarijo v avli, glasbeno-plesna animacija Dean in Škratek Mema ter razstava malih živali od četrtka, 20., do sobote, 22. 6. Nepozabno bo tudi Nakupovanje pod zvezdami. V Planetu Tuš Koper bodo v petek, 21. junija, kupci lahko nakupovali do polnoči in izkoristili mnoge, privlačne ugodnosti. Pozno popoldan bodo nastopili mladi glasbeni upi medšolskega srečanja slovenskega osnovnošolskega in srednješolskega festivala Korajža velja. Večer bo minil ob ritmih salse s Plesno šolo Soy Cubano.

Poleti se boste v Planetih Tuš seznanili z redkokdaj videno življenje pod zemljo. Razstava Korenine slovenskih gozdov je avtorsko delo Danijela Koželja iz Celja, ki že 25 let nabira korenine po slovenskih gozdovih. Predstavil bo slike, sestavljene iz korenin, obiskovalci pa bodo lahko sodelovali na delavnici, kako obdelati korenine. Razstava bo do 9. junija na ogled v Kopru, od 24. junija dalje pa v Planetu Tuš Celje.

V Disco Planetih bodo junijski vikendi minili v znamenju vročih zabav. Že to soboto bo v Kopru potekal uradni after party po koncertu 2Cellos. Naslednji petek bo v Mariboru poletno vroče ob salsa ritmih, v petek, 21. maja, pa lahko uživate na terasi celjskega Disco Planeta. V Kranju se bodo od junija v soboto, 29. 6., poslovili z balkanskimi ritmi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več