Najboljši mladi pevci iz vse Slovenije v Planetih Tuš

  • 1

V Planetih Tuš se pripravljajo na prihod poletja, ki ga bodo pozdravili z nastopi najboljših osnovnošolskih pevcev na prireditvah Korajža velja. Poskrbeli bodo tudi za vse plesne navdušence in jih ob vročih ritmih popeljali po poteh novih korakov. Nakupovanje pod zvezdami je postal eden najbolj prepoznavnih dogodkov na Obali, zato bodo tudi tokrat v Planetu Tuš Koper pripravili posebna presenečenja. Na Disco Planete se ob vikendih seli poletna vročica klubskih ritmov.

Že 21. leto Korajža velja združuje nadebudne talente po izbranih slovenskih šolah. Planeti Tuš bodo tudi letos gostil tradicionalna regijska medšolska srečanja, kjer se bo skupaj pomerilo več kot 100 mladih pevk in pevcev. Vaše glasno navijanje in aplavze pričakujejo v četrtek, 6. junija, v Planetu Tuš Novo mesto, v petek, 7. junija, v Planetu Tuš Celje, v soboto, 8. junija, v Planetu Tuš Maribor, v petek, 21. junija, v Planetu Tuš Koper in v soboto, 22. junija, v Planetu Tuš Kranj. Ob izvrstnem petju bo tudi prostor za plesne korake. Šola plesa Studio Ritem je namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati s plesom. Otroci, ki obiskujejo šolo plesa, bodo predstavili svoje plesno znanje. Pridružite se nam v soboto, 7. junija, v Planetu Tuš Kranj.

Za dober skok v začetek poletja bodo poskrbeli v Celju s Tednom ugodnih nakupov, ki bo potekal od nedelje, 16. junija do sobote, 22. junija. Kupce bodo pričakale posebne ugodnosti, ves teden pa se bodo odvijali tudi dogodki za vse generacije; ustvarjalne delavnice z Oslarijo v avli, glasbeno-plesna animacija Dean in Škratek Mema ter razstava malih živali od četrtka, 20., do sobote, 22. 6. Nepozabno bo tudi Nakupovanje pod zvezdami. V Planetu Tuš Koper bodo v petek, 21. junija, kupci lahko nakupovali do polnoči in izkoristili mnoge, privlačne ugodnosti. Pozno popoldan bodo nastopili mladi glasbeni upi medšolskega srečanja slovenskega osnovnošolskega in srednješolskega festivala Korajža velja. Večer bo minil ob ritmih salse s Plesno šolo Soy Cubano.

Poleti se boste v Planetih Tuš seznanili z redkokdaj videno življenje pod zemljo. Razstava Korenine slovenskih gozdov je avtorsko delo Danijela Koželja iz Celja, ki že 25 let nabira korenine po slovenskih gozdovih. Predstavil bo slike, sestavljene iz korenin, obiskovalci pa bodo lahko sodelovali na delavnici, kako obdelati korenine. Razstava bo do 9. junija na ogled v Kopru, od 24. junija dalje pa v Planetu Tuš Celje.

V Disco Planetih bodo junijski vikendi minili v znamenju vročih zabav. Že to soboto bo v Kopru potekal uradni after party po koncertu 2Cellos. Naslednji petek bo v Mariboru poletno vroče ob salsa ritmih, v petek, 21. maja, pa lahko uživate na terasi celjskega Disco Planeta. V Kranju se bodo od junija v soboto, 29. 6., poslovili z balkanskimi ritmi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.