Najboljši mladi pevci iz vse Slovenije v Planetih Tuš

  • 1

V Planetih Tuš se pripravljajo na prihod poletja, ki ga bodo pozdravili z nastopi najboljših osnovnošolskih pevcev na prireditvah Korajža velja. Poskrbeli bodo tudi za vse plesne navdušence in jih ob vročih ritmih popeljali po poteh novih korakov. Nakupovanje pod zvezdami je postal eden najbolj prepoznavnih dogodkov na Obali, zato bodo tudi tokrat v Planetu Tuš Koper pripravili posebna presenečenja. Na Disco Planete se ob vikendih seli poletna vročica klubskih ritmov.

Že 21. leto Korajža velja združuje nadebudne talente po izbranih slovenskih šolah. Planeti Tuš bodo tudi letos gostil tradicionalna regijska medšolska srečanja, kjer se bo skupaj pomerilo več kot 100 mladih pevk in pevcev. Vaše glasno navijanje in aplavze pričakujejo v četrtek, 6. junija, v Planetu Tuš Novo mesto, v petek, 7. junija, v Planetu Tuš Celje, v soboto, 8. junija, v Planetu Tuš Maribor, v petek, 21. junija, v Planetu Tuš Koper in v soboto, 22. junija, v Planetu Tuš Kranj. Ob izvrstnem petju bo tudi prostor za plesne korake. Šola plesa Studio Ritem je namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati s plesom. Otroci, ki obiskujejo šolo plesa, bodo predstavili svoje plesno znanje. Pridružite se nam v soboto, 7. junija, v Planetu Tuš Kranj.

Za dober skok v začetek poletja bodo poskrbeli v Celju s Tednom ugodnih nakupov, ki bo potekal od nedelje, 16. junija do sobote, 22. junija. Kupce bodo pričakale posebne ugodnosti, ves teden pa se bodo odvijali tudi dogodki za vse generacije; ustvarjalne delavnice z Oslarijo v avli, glasbeno-plesna animacija Dean in Škratek Mema ter razstava malih živali od četrtka, 20., do sobote, 22. 6. Nepozabno bo tudi Nakupovanje pod zvezdami. V Planetu Tuš Koper bodo v petek, 21. junija, kupci lahko nakupovali do polnoči in izkoristili mnoge, privlačne ugodnosti. Pozno popoldan bodo nastopili mladi glasbeni upi medšolskega srečanja slovenskega osnovnošolskega in srednješolskega festivala Korajža velja. Večer bo minil ob ritmih salse s Plesno šolo Soy Cubano.

Poleti se boste v Planetih Tuš seznanili z redkokdaj videno življenje pod zemljo. Razstava Korenine slovenskih gozdov je avtorsko delo Danijela Koželja iz Celja, ki že 25 let nabira korenine po slovenskih gozdovih. Predstavil bo slike, sestavljene iz korenin, obiskovalci pa bodo lahko sodelovali na delavnici, kako obdelati korenine. Razstava bo do 9. junija na ogled v Kopru, od 24. junija dalje pa v Planetu Tuš Celje.

V Disco Planetih bodo junijski vikendi minili v znamenju vročih zabav. Že to soboto bo v Kopru potekal uradni after party po koncertu 2Cellos. Naslednji petek bo v Mariboru poletno vroče ob salsa ritmih, v petek, 21. maja, pa lahko uživate na terasi celjskega Disco Planeta. V Kranju se bodo od junija v soboto, 29. 6., poslovili z balkanskimi ritmi.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.