Nadaljujemo z investicijami v Makedoniji

S svojo široko mrežo poslovalnic v štirih državah, hitro rastjo in uspešnim poslovanjem se uvrščamo med 500 najboljših podjetij srednje in vzhodne Evrope.

214S svojo široko mrežo poslovalnic v štirih državah, hitro rastjo in uspešnim poslovanjem se uvrščamo med 500 najboljših podjetij srednje in vzhodne Evrope, že ta teden pa začenjamo nov investicijski korak na makedonskem trgu. Obstoječima TUŠ centoma v Štipu in Kumanovem, ki smo jih odprli v prvi polovici letošnjega leta, se bo do sredine leta 2009 pridružil še trgovski center v Prilepu.

Temeljni kamen novega trgovskega objekta sta 11. oktobra na lokaciji gradbišča v Prilepu položila Aleksander Svetelšek, generalni direktor Tuš Holdinga in Mile Janakieski, minister za promet in zveze Republike Makedonije, vse zbrane pa je pozdravil tudi Marjan Risteski, župan občine Prilep. S tem so se tudi uradno pričela dela za izgradnjo kar 3 milijone evrov vredne investicije.

Več kot 70 zaposlenim v Štipu in Kumovu, se bo tako kmalu pridružilo še skoraj 40 novo zaposlenih v Prilepu. A TUŠ supermarket v Prilepu še zdaleč ni zadnja v vrsti investicij Tuš Holdinga na makedonskem trgu. V naslednjih petih letih nameravamo namreč na ozemlju Makedonije zgraditi približno dvajset trgovskih objektov, samo v letošnjem letu pa bomo za investicije na trgu Srbije, Bosne in Hercegovine ter Makedonije skupaj namenili več kot 60 milijonov evrov.

< Nazaj

Ostale novice