Nadaljevanja ledene dobe, spider mana in batmana

  • 1

Filmsko poletje se v Planetih Tuš po vsej Sloveniji nadaljuje s kar devetimi filmskimi premierami. Zagotovo so najtežje pričakovana nadaljevanja filmskih uspešnic – Ledena doba 4: Celinski premiki, Neverjetni Spider-Man in novi Batman – Vzpon viteza teme. Med filmi je trenutno sicer najbolj gledan tretji del akcijskega spektakla Možje v črnem. Poletna vročica se bo julija nadaljevala tudi v Discih Planet Tuš, kjer bodo klubski ritmi in tematske zabave razgrele že tako vroče ozračje.

Ob aktualni filmski beri bodo v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kopru, Kranju in Novem mestu v juliju predstavili devet filmskih premier. Že ta četrtek, 5. julija, prihaja na velika platna novo nadaljevanje priljubljene družinske komedije Ledena Doba 4: Celinski premiki. Na ogled bo v podnaslovljeni, sinhronizirani in 3D verziji. Naslednji teden bodo od 12. julija na ogled akcijska pustolovščina Neverjetni Spider-Man, komedija Mrha, akcijski triler V iskanju resnice, romantična drama Poslednja postaja in film Nanga Parbat. Tretji julijski četrtek bosta premierno na ogled komedija Kuharski mojster in dokumentarec Bonobo Beni. Julij se bo zaključil z novim filmom o Batmanu – Vzpon viteza teme, ki bo na ogled od 26. julija.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 2.949 gledalcev. Na prvo mesto se je zavihtel tretji del Mož v črnem, druga je akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej, tretja je romantična komedija Petletna zaroka, četrti je film Sneguljčica in lovec, peta pa Pupijeva dogodivščina.

Poletna vročica vlada tudi v Disco Planetih. V Kranju bodo vsak julijski petek potekali tematski večeri Minglajmo po svetu. Z glasbo in zabavo se boste sprehodili od Kube do Francije preko Rusije do Mehike. Sicer pa v kranjski Planet vabi tudi igranje nogometa na milnici na terasi parkirišča od 11. do 15. julija, v soboto, 14. julija, pa pripravljajo poseben nogometni turnir, na katerega se lahko udeleženci prijavijo preko Facebook profila Planeta Tuš Kranj. V Discu Planet Tuš Koper bo ta petek nastopila klapa Mali grad, sobotno zabavo z DJ Ericom pa bosta popestrila Tin Vodopivec in barman show. Tudi do konca meseca se obetajo vroči klubski večeri. Prihodnji petek bo petkova zabava z DJ Cveretom, v petek, 20. julija, pa bo koncert Las Cuerdas. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.