Nadaljevanja ledene dobe, spider mana in batmana

  • 1

Filmsko poletje se v Planetih Tuš po vsej Sloveniji nadaljuje s kar devetimi filmskimi premierami. Zagotovo so najtežje pričakovana nadaljevanja filmskih uspešnic – Ledena doba 4: Celinski premiki, Neverjetni Spider-Man in novi Batman – Vzpon viteza teme. Med filmi je trenutno sicer najbolj gledan tretji del akcijskega spektakla Možje v črnem. Poletna vročica se bo julija nadaljevala tudi v Discih Planet Tuš, kjer bodo klubski ritmi in tematske zabave razgrele že tako vroče ozračje.

Ob aktualni filmski beri bodo v Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kopru, Kranju in Novem mestu v juliju predstavili devet filmskih premier. Že ta četrtek, 5. julija, prihaja na velika platna novo nadaljevanje priljubljene družinske komedije Ledena Doba 4: Celinski premiki. Na ogled bo v podnaslovljeni, sinhronizirani in 3D verziji. Naslednji teden bodo od 12. julija na ogled akcijska pustolovščina Neverjetni Spider-Man, komedija Mrha, akcijski triler V iskanju resnice, romantična drama Poslednja postaja in film Nanga Parbat. Tretji julijski četrtek bosta premierno na ogled komedija Kuharski mojster in dokumentarec Bonobo Beni. Julij se bo zaključil z novim filmom o Batmanu – Vzpon viteza teme, ki bo na ogled od 26. julija.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 2.949 gledalcev. Na prvo mesto se je zavihtel tretji del Mož v črnem, druga je akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej, tretja je romantična komedija Petletna zaroka, četrti je film Sneguljčica in lovec, peta pa Pupijeva dogodivščina.

Poletna vročica vlada tudi v Disco Planetih. V Kranju bodo vsak julijski petek potekali tematski večeri Minglajmo po svetu. Z glasbo in zabavo se boste sprehodili od Kube do Francije preko Rusije do Mehike. Sicer pa v kranjski Planet vabi tudi igranje nogometa na milnici na terasi parkirišča od 11. do 15. julija, v soboto, 14. julija, pa pripravljajo poseben nogometni turnir, na katerega se lahko udeleženci prijavijo preko Facebook profila Planeta Tuš Kranj. V Discu Planet Tuš Koper bo ta petek nastopila klapa Mali grad, sobotno zabavo z DJ Ericom pa bosta popestrila Tin Vodopivec in barman show. Tudi do konca meseca se obetajo vroči klubski večeri. Prihodnji petek bo petkova zabava z DJ Cveretom, v petek, 20. julija, pa bo koncert Las Cuerdas. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.