Na velika platna Planetov Tuš se vračajo Muppetki in Vesele nogice 3d

V Planete Tuš po vsej Sloveniji prihaja novembra devet filmskih novosti, med katerimi sta zagotovo najbolj pričakovani družinski komediji Muppetki in Vesele nogice 3D. V kranjskem Planetu Tuš v tem času pred veliko platno še vedno vabi Filmsko gledališče z izborom vrhunskih nekomercialnih filmov. V Planetih Tuš bodo novembra tudi dogodki, posvečeni cvetočim kraljicam – orhidejam in dogodki za željne zabave. Disco Planeti pripravljajo koncerte Mambo Kingsov, Lune, Nede Ukraden in vroče klubske večere s priljubljenimi DJ-i ter zvezdnikom Sakom Noelom.

Ta četrtek bodo v Planetih Tuš november začele tri filmske premiere. V akcijski komediji Oropaj bogataša bosta zagotovo navdušila znana hollywoodska obraza Eddie Murphy in Ben Stiller, v trilerju Trgovci s časom v naslovni vlogi zaigra Justin Timberlake, fantazijska družinska pustolovščina Tintin in njegove pustolovščine 3D pa je nastala pod taktirko oskarjevca, režiserja Stevena Spielberga.

Novembra na filmska platna Planetov Tuš prihajajo še fantazijska akcijska drama Nesmrtni 3D, slovenski film Stanje šoka, fantazijska romantična drama Somrak saga: Jutranja zarja, 1. del, komedija Le kako ji to uspe, družinska komedija Muppetki in nadaljevanje z oskarjem nagrajene filmske uspešnice Vesele nogice 3D. Novembrski del Filmskega gledališča se bo v Planetu Tuš Kranj v četrtek začel z dramo Dobro srce in se nadaljeval z dramama Drevo življenja in Deviški ples smrti, na ogled bo še psihološki triler Kako sem preživel to poletje in filmsko presenečenje ob koncu.

V Planetih Tuš bodo zimo pričakali s cvetočimi kraljicami – orhidejami. Na Dnevih orhidej, ki bodo novembra in decembra v Kopru, Novem mestu, Kranju, Celju in Mariboru, jih boste lahko spoznali v živo in na fotografijah ter prisluhnili predavanju, kjer boste izvedeli vse o teh vedno bolj priljubljenih rastlinah. Razstavljene orhideje boste lahko tudi kupili. V Kopru bodo Dnevi orhidej od 2. do 12. novembra, v Novem mestu od 14. do 22. novembra, v Kranju pa od 24. novembra do 3. decembra. V Planetih Tuš bo v Celje od 10. do 12. novembra in v Mariboru od 17. do 19. novembra jesensko dogajanje popestrila Razstava ptic in malih glodalcev, kjer si boste lahko ogledali lično izdelane hišice ter povprašali o vzgoji in prehrani vaših ljubljenčkov. Ob tem v Planete Tuš vabijo še fotografske razstave in tržnice domačih dobrot.

November se bo v Disco Planetih začel s pravo klubsko vročico. V Celju bo nocoj, 2. novembra, nastopil eden najbolj vročih DJ-ev ta hip Sak Noel, ki ga poznamo po klubski uspešnici Loca People. Novembra bodo v Celju, Kopru in v Mariboru za vročico poskrbeli Mambo kingsi, v štajersko prestolnico pa se vrača tudi srbska zasedba Luna. Kranj bo konec meseca razvnela balkanska diva Neda Ukraden, primorski Disco Planet pa bo ves mesec utripal v ritmih najbolj vročih klubskih zabav.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.