Na Tušev tek barv prihaja nizozemski velikan elektronske glasbe Fedde le Grand

V barvito prestolnico, ko bo Tušev tek barv obnorel tako profesionalne kot rekreativne tekače, prihaja Fedde le Grand, ime, ki se uvršča na lestvico TOP 100 svetovnih DJ-ev. Na odru zabave se mu bodo 24. junija v Ljubljani pridružili vrhunski nizozemski dvojec Sick Individuals, ukrajinska electro hause DJ-ka Juicy M, Alex Adair, britanski mojster tropical hause glasbe in najbolj vroča DJ-a v Sloveniji, duo Vanillaz, ki skupaj obljubljajo eksplozijo barve in norih ritmov.

Zvezda večera bo nedvomno Fedde le Grand, nizozemski velikan elektronske glasbe, ki zaseda vrhove lestvice 100 najboljših DJ-ev že od leta 2007 in je reden gost na največjih odrih po svetu, kot sta festivala Ultra Music Festival in Tomorrowland.

Pisane ljubitelje teka in glasbe bosta poleg prvega imena večera s plesnimi ritmi navduševala tudi Sick Individuals, nizozemski dvojec, ki niza hite in sodeluje z največjimi zvezdami, kot je Axwell, ter remixa uspešnice največjih svetovnih zvezd, kot so Rihanna, Avicii, Tiesto, Flo Rida, David Guetta, in drugi. Za pisano glasbeno paleto bo poskrbela tudi ukrajinska electro house DJ-ka Juicy M. Mlada DJ-ka navdušuje oboževalce po vsem svetu ne samo s svojimi glasbenimi seti, temveč tudi zato, ker glasbo meša brez slušalk s kar štirih predvajalnikov. Za vročico poletnega večera bo s svojim glasbenim naborom poskrbel tudi Alex Adair, britanski mojster tropical house glasbe, ki bo zagotovo pričaral magičen a lahkoten utrip poletja, vračata pa se tudi slovensko hrvaški dvojec Vanillaz, najbolj vroča DJ-ja v Sloveniji, ki sta lansko leto že navdušila udeležence Tuševega teka barv.

Vstopnice so že na voljo na vseh Disco Planetih Tuš ter preko prodajnih točk Eventim.

1. junij bo tudi letos ponovno poseben dan, saj bo pod sloganom »Živi zdravo skozi zabavo« ponudil 5 razlogov za udeležbo:
  • barviti tek: med 5 km dolgo traso  bodo udeležence pričakale 4 barvne postaje z neškodljivimi organskimi barvami HOLI, ki jih v Indiji uporabljajo za različna praznovanja;
  • zabavo: na dogodku bo na prvem mestu prav zabava, saj bo tek potekal brez merjenja časa;
  • druženje: zmagovalci bodo vsi udeleženci, saj bodo nagrajeni z vrhunskim DJ spektaklom, ki bo odmeval dolgo v noč;
  • rekreacijo: za celotno družino in vse generacije;
  • dobrodelnost: tudi letos bodo udeleženci preko nakupa kart namenili del sredstev za dobrodelne namene in tako poudarili gibanje za zdravje.

Več informacij na: http://tekbarv.tus.si/