Na pustno soboto in torek v Planetih Tuš nora pustovanja

Da bi pregnale mrzlo zimo, prihajajo v Planete Tuš maškare. Rajanja in pustovanja s koncerti, DJ-i in raznolikimi dogodki za otroke bodo potekala na pustno soboto in pustni torek.

Da bi pregnale mrzlo zimo, prihajajo v Planete Tuš maškare. Rajanja in pustovanja s koncerti, DJ-i in raznolikimi dogodki za otroke bodo potekala na pustno soboto in pustni torek. V četrtek, 11. februarja, bosta v Tuševih kinematografih na sporedu dve novi premieri, sinhronizirana animirana družinska pustolovščina Oblačno z mesnimi kroglicami, na voljo tudi v 3D tehnologiji, in triler Na robu teme z Melom Gibsnom v glavni vlogi. Na prvem mestu gledanosti filmov pa že drugi teden vztraja družinska komična pustolovščina Alvin in veverički 2.

V soboto se bo pustno rajanje najprej začelo za najmlajše. Otroci bodo v otroških kotičkih Oslarijah izdelovali beneške maske, kape, izbirali najboljšo masko, jedli krofe, plesali in se zabavali. Na sobotni pustni večer bodo zimo v Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor preganjali z odlično glasbo DJ-ev, divjim plesom v maskah in bogatimi nagradami za najboljše pustne maske. Na pustni torek pa se bo karnevalsko rajanje začelo že ob 17. uri, v Kranju ob spremljavi skupine Čuki, v Mariboru z Mambo Kingsi, v Novem mestu s FOXY WINX showom in v Celju z Alenko Kolman.

Kaj, ko bi z neba namesto dežja, padala različna hrana? Nadebudni mladenič Flint izumi napravo, ki vodo spreminja v hrano. A odlična ideja se kmalu spremeni v naravno katastrofo. Jo bo Flintu uspelo preprečiti? Od četrtka, 11. februarja, si lahko sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Oblačno z mesnimi kroglicami ogledate v 2D tehnologiji in ekskluzivno v Planetih Tuš tudi v 3D tehnologiji. V četrtek bo še premiera trilerja Na robu teme. Zgodba govori o ostarelem policistu Thomasu, Mel Gibson, ki je priča umoru svoje hčerke. Jezen in odločen maščevati se, se na iskanje morilca poda na lastno pest. Ker letos pust sovpada z valentinovim, bo ta vikend zaznamovala še ena, dodatna svečana premiera. Romantično komično dramo Valentinovo si lahko v Planetu Tuš Novo mesto premierno ogledate v petek, 12. februarja, v Celju, Mariboru in Kranju pa v nedeljo, 14. februarja. Film z zvezdniško igralsko zasedbo, v njem namreč med drugim igrajo Julia Roberts, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jennifer Garner, sledi ljubezenskim prigodam desetih ljudi, ki v kaotičnem Los Angelesu vsak na svoj način doživljajo praznik zaljubljencev.

Alvin in veverički 2 so ta vikend še izboljšali rezultat prejšnjega tedna in se z več kot 8.800 gledalci ponovno zavihteli na prvo mesto gledanosti. Domišljijski akcijski spektakel Avatar je po sedmih tednih zdrsnil s prvega mesta, a sedaj že drugi teden s skoraj 4.000 gledalci vztraja na drugem mestu. Na tretje mesto se je ta vikend z več kot 2.200 gledalci zavihtela premiera preteklega tedna, romantična komična drama Kje sta Morganova? Peterico zaključujeta animirana družinska komedija Princesa in žabec ter komedija Možje, ki strmijo v koze. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 20.500 obiskovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več