Na pustno soboto in torek v Planetih Tuš nora pustovanja

Da bi pregnale mrzlo zimo, prihajajo v Planete Tuš maškare. Rajanja in pustovanja s koncerti, DJ-i in raznolikimi dogodki za otroke bodo potekala na pustno soboto in pustni torek.

Da bi pregnale mrzlo zimo, prihajajo v Planete Tuš maškare. Rajanja in pustovanja s koncerti, DJ-i in raznolikimi dogodki za otroke bodo potekala na pustno soboto in pustni torek. V četrtek, 11. februarja, bosta v Tuševih kinematografih na sporedu dve novi premieri, sinhronizirana animirana družinska pustolovščina Oblačno z mesnimi kroglicami, na voljo tudi v 3D tehnologiji, in triler Na robu teme z Melom Gibsnom v glavni vlogi. Na prvem mestu gledanosti filmov pa že drugi teden vztraja družinska komična pustolovščina Alvin in veverički 2.

V soboto se bo pustno rajanje najprej začelo za najmlajše. Otroci bodo v otroških kotičkih Oslarijah izdelovali beneške maske, kape, izbirali najboljšo masko, jedli krofe, plesali in se zabavali. Na sobotni pustni večer bodo zimo v Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor preganjali z odlično glasbo DJ-ev, divjim plesom v maskah in bogatimi nagradami za najboljše pustne maske. Na pustni torek pa se bo karnevalsko rajanje začelo že ob 17. uri, v Kranju ob spremljavi skupine Čuki, v Mariboru z Mambo Kingsi, v Novem mestu s FOXY WINX showom in v Celju z Alenko Kolman.

Kaj, ko bi z neba namesto dežja, padala različna hrana? Nadebudni mladenič Flint izumi napravo, ki vodo spreminja v hrano. A odlična ideja se kmalu spremeni v naravno katastrofo. Jo bo Flintu uspelo preprečiti? Od četrtka, 11. februarja, si lahko sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Oblačno z mesnimi kroglicami ogledate v 2D tehnologiji in ekskluzivno v Planetih Tuš tudi v 3D tehnologiji. V četrtek bo še premiera trilerja Na robu teme. Zgodba govori o ostarelem policistu Thomasu, Mel Gibson, ki je priča umoru svoje hčerke. Jezen in odločen maščevati se, se na iskanje morilca poda na lastno pest. Ker letos pust sovpada z valentinovim, bo ta vikend zaznamovala še ena, dodatna svečana premiera. Romantično komično dramo Valentinovo si lahko v Planetu Tuš Novo mesto premierno ogledate v petek, 12. februarja, v Celju, Mariboru in Kranju pa v nedeljo, 14. februarja. Film z zvezdniško igralsko zasedbo, v njem namreč med drugim igrajo Julia Roberts, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jennifer Garner, sledi ljubezenskim prigodam desetih ljudi, ki v kaotičnem Los Angelesu vsak na svoj način doživljajo praznik zaljubljencev.

Alvin in veverički 2 so ta vikend še izboljšali rezultat prejšnjega tedna in se z več kot 8.800 gledalci ponovno zavihteli na prvo mesto gledanosti. Domišljijski akcijski spektakel Avatar je po sedmih tednih zdrsnil s prvega mesta, a sedaj že drugi teden s skoraj 4.000 gledalci vztraja na drugem mestu. Na tretje mesto se je ta vikend z več kot 2.200 gledalci zavihtela premiera preteklega tedna, romantična komična drama Kje sta Morganova? Peterico zaključujeta animirana družinska komedija Princesa in žabec ter komedija Možje, ki strmijo v koze. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 20.500 obiskovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.