Na Ptuju odprli Ekstra Tuš

  • 3

Tuš je danes na Ptuju kupcem predstavil nov koncept trgovine – Ekstra Tuš. Gre za popolnoma inovativni koncept, kjer so v odzivu na spremenjene potrebe kupcev v ospredje postavili učinkovit nakup. Ponujajo najbolj prodajane izdelke po ekstra ugodnih cenah, trgovina je pregledna in lahko obvladljiva. V Tuš-u poudarjajo, da bodo nov koncept v skladu s svojo strategijo razvoja širili na lokacije, kjer bodo, tako kot na Ptuju, prepoznali potrebe in pričakovanja okolice po tovrstni ponudbi.

Tuš je v Qcentru na Ptuju kupcem danes premierno predstavil nov prodajni format svojih trgovin. Poimenovali so ga Ekstra Tuš, poudarek pa je na učinkovitosti nakupa. »Zaznali smo spremenjene navade kupcev, zato smo jim želeli dati dober odgovor na njihova pričakovanja. Osredotočili smo se na učinkovitost nakupa, saj Ekstra Tuš kupcem ponuja najbolj prodajane izdelke po ekstra ugodnih cenah,« poudarja generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec. »V prvem planu je tako trgovina in učinkovita nakupovalna izkušnja. Ob stran smo postavili druženje, kavice in prostočasni sprehod, saj to nudimo v drugih konceptih naših trgovin,« še dodaja.

Ekstra Tuš prinaša povsem novo nakupovalno izkušnjo. »Kupci bodo hitro našli iskane izdelke, dobili največ za svoj denar in učinkovito opravili velike nakupe. Ob tem pa ostaja stalnica Tuševih trgovin odlična kakovost svežega programa, izdelki iz naše iniciative Spoštujmo slovensko in dokazano kakovostni vsak dan širši astortiman Tuš izdelkov,« razlaga generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec. Nova trgovina bo odprta od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 ure, ob nedeljah pa od 9.00 do 13.00.

Tuš bo Ekstra Tuš širil na lokacije, kjer bodo prepoznali ustrezen razvojni potencial. Novi prodajni format sovpada s strategijo razvoja Skupine Tuš, v kateri so se zavezali k širitvi strateških dejavnosti na perspektivnih trgih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.