Na Ptuju odprli Ekstra Tuš

  • 3

Tuš je danes na Ptuju kupcem predstavil nov koncept trgovine – Ekstra Tuš. Gre za popolnoma inovativni koncept, kjer so v odzivu na spremenjene potrebe kupcev v ospredje postavili učinkovit nakup. Ponujajo najbolj prodajane izdelke po ekstra ugodnih cenah, trgovina je pregledna in lahko obvladljiva. V Tuš-u poudarjajo, da bodo nov koncept v skladu s svojo strategijo razvoja širili na lokacije, kjer bodo, tako kot na Ptuju, prepoznali potrebe in pričakovanja okolice po tovrstni ponudbi.

Tuš je v Qcentru na Ptuju kupcem danes premierno predstavil nov prodajni format svojih trgovin. Poimenovali so ga Ekstra Tuš, poudarek pa je na učinkovitosti nakupa. »Zaznali smo spremenjene navade kupcev, zato smo jim želeli dati dober odgovor na njihova pričakovanja. Osredotočili smo se na učinkovitost nakupa, saj Ekstra Tuš kupcem ponuja najbolj prodajane izdelke po ekstra ugodnih cenah,« poudarja generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec. »V prvem planu je tako trgovina in učinkovita nakupovalna izkušnja. Ob stran smo postavili druženje, kavice in prostočasni sprehod, saj to nudimo v drugih konceptih naših trgovin,« še dodaja.

Ekstra Tuš prinaša povsem novo nakupovalno izkušnjo. »Kupci bodo hitro našli iskane izdelke, dobili največ za svoj denar in učinkovito opravili velike nakupe. Ob tem pa ostaja stalnica Tuševih trgovin odlična kakovost svežega programa, izdelki iz naše iniciative Spoštujmo slovensko in dokazano kakovostni vsak dan širši astortiman Tuš izdelkov,« razlaga generalni direktor Skupine Tuš Matjaž Zadravec. Nova trgovina bo odprta od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 ure, ob nedeljah pa od 9.00 do 13.00.

Tuš bo Ekstra Tuš širil na lokacije, kjer bodo prepoznali ustrezen razvojni potencial. Novi prodajni format sovpada s strategijo razvoja Skupine Tuš, v kateri so se zavezali k širitvi strateških dejavnosti na perspektivnih trgih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.