Na poti proti morju kmalu nov bencinski servis Tuš Oil

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku.

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku. V izgradnjo svojega šestega bencinskega servisa v Sloveniji, ki se nahaja ob cesti Postojna – Pivka, bomo vložili 300 milijonov tolarjev. Objekt v skupni velikosti skoraj 180 m2 bo gostom poleg bencinskega servisa ponudil tudi prodajalno in gostinski lokal. Na bencinskem servisu bo mogoč tudi nakup gospodinjskega plina v jeklenkah.

Sodoben bencinski servis bo dokončan v dobrih treh mesecih. Poleg naftnih derivatov bo kupcem na prodajni površini skoraj 100 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Gosti si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v gostinskem lokalu. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

V letošnjem letu načrtujemo izgradnjo še šestih novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

Tudi na novem bencinskem servisu pa bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več