Na poti proti morju kmalu nov bencinski servis Tuš Oil

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku.

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku. V izgradnjo svojega šestega bencinskega servisa v Sloveniji, ki se nahaja ob cesti Postojna – Pivka, bomo vložili 300 milijonov tolarjev. Objekt v skupni velikosti skoraj 180 m2 bo gostom poleg bencinskega servisa ponudil tudi prodajalno in gostinski lokal. Na bencinskem servisu bo mogoč tudi nakup gospodinjskega plina v jeklenkah.

Sodoben bencinski servis bo dokončan v dobrih treh mesecih. Poleg naftnih derivatov bo kupcem na prodajni površini skoraj 100 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Gosti si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v gostinskem lokalu. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

V letošnjem letu načrtujemo izgradnjo še šestih novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

Tudi na novem bencinskem servisu pa bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.