Na poti proti morju kmalu nov bencinski servis Tuš Oil

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku.

V začetku tedna smo pričeli z gradbenimi deli za izgradnjo modernega bencinskega servisa Tuš Oil v Prestranku. V izgradnjo svojega šestega bencinskega servisa v Sloveniji, ki se nahaja ob cesti Postojna – Pivka, bomo vložili 300 milijonov tolarjev. Objekt v skupni velikosti skoraj 180 m2 bo gostom poleg bencinskega servisa ponudil tudi prodajalno in gostinski lokal. Na bencinskem servisu bo mogoč tudi nakup gospodinjskega plina v jeklenkah.

Sodoben bencinski servis bo dokončan v dobrih treh mesecih. Poleg naftnih derivatov bo kupcem na prodajni površini skoraj 100 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Gosti si bodo novih moči za vožnjo lahko nabrali v gostinskem lokalu. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

V letošnjem letu načrtujemo izgradnjo še šestih novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

Tudi na novem bencinskem servisu pa bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več