Na Polzeli odprla vrata 34. Tuševa drogerija

Danes je v Tuševem trgovskem centru na Polzeli vrata odprla že 34. Tuš drogerija, s čimer se je veriga Tuš drogerij še močneje usidrala na mestu druge največje tovrstne maloprodajne verige na našem trgu.

Danes je v Tuševem trgovskem centru na Polzeli vrata odprla že 34. Tuš drogerija, s čimer se je veriga Tuš drogerij še močneje usidrala na mestu druge največje tovrstne maloprodajne verige na našem trgu.

S svojo ponudbo, usmerjenostjo k zdravemu, naravnemu in okolju prijaznemu asortimanu ponujamo v Tuš drogerijah sodobnemu potrošniku pestro in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego telesa in zdravo življenje. V njih najdete atraktivno ponudbo svetovno uveljavljenih in priznanih blagovnih znamk s področij dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego, prehranskih dopolnil, modnih dodatkov, čistil in sanitetnega materiala. Strokoven nasvet in pestra izbira sta temelja naše ponudbe, ki pa jo vedno znova tudi dopolnjujemo in izboljšujemo, saj lahko le tako sledimo zahtevam sodobnega potrošnika.

Tuš drogerija na Polzeli, v kateri sta zaposlitev dobili dve novo zaposleni, dopolnjuje ponudbo tamkajšnjega Tuševega trgovskega centra. Novo drogerijo lahko med tednom obiščete od 8. do 20. ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure.

V otvoritvenem tednu smo v Tušu za svoje kupce pripravili posebne otvoritvene promocije. V torek 10. marca za izdelke Kozmetike Afrodita in Naturavit. Od 11. do 13. marca pa za vse izdelke blagovne znamke Max Factor in ponudbo parfumerije.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.