Na Polzeli odprla vrata 34. Tuševa drogerija

Danes je v Tuševem trgovskem centru na Polzeli vrata odprla že 34. Tuš drogerija, s čimer se je veriga Tuš drogerij še močneje usidrala na mestu druge največje tovrstne maloprodajne verige na našem trgu.

Na Polzeli odprla vrata 34. Tuševa drogerija Danes je v Tuševem trgovskem centru na Polzeli vrata odprla že 34. Tuš drogerija, s čimer se je veriga Tuš drogerij še močneje usidrala na mestu druge največje tovrstne maloprodajne verige na našem trgu.

S svojo ponudbo, usmerjenostjo k zdravemu, naravnemu in okolju prijaznemu asortimanu ponujamo v Tuš drogerijah sodobnemu potrošniku pestro in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego telesa in zdravo življenje. V njih najdete atraktivno ponudbo svetovno uveljavljenih in priznanih blagovnih znamk s področij dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego, prehranskih dopolnil, modnih dodatkov, čistil in sanitetnega materiala. Strokoven nasvet in pestra izbira sta temelja naše ponudbe, ki pa jo vedno znova tudi dopolnjujemo in izboljšujemo, saj lahko le tako sledimo zahtevam sodobnega potrošnika.

Tuš drogerija na Polzeli, v kateri sta zaposlitev dobili dve novo zaposleni, dopolnjuje ponudbo tamkajšnjega Tuševega trgovskega centra. Novo drogerijo lahko med tednom obiščete od 8. do 20. ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure.

V otvoritvenem tednu smo v Tušu za svoje kupce pripravili posebne otvoritvene promocije. V torek 10. marca za izdelke Kozmetike Afrodita in Naturavit. Od 11. do 13. marca pa za vse izdelke blagovne znamke Max Factor in ponudbo parfumerije.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več