Na platnih Planetov Tuš komedija Kateri je pravi

V Planetih Tuš se začenja filmsko-zabavna jesen, ki bo postregla z mnogimi težko pričakovanimi premierami in vročimi zabavami. Ta teden prihaja na velika platna komedija Kateri je pravi, v Kranju se začenja filmsko gledališče z izjemnim izborom nekomercialnih filmov, med tem pa pri gledalcih ostaja najbolj priljubljen Johnny English 2. V Disco Planetih se obetajo vroči večeri z Mambo Kingsi, FHM in Collegiumom, za smeh pa bo poskrbljeno na stand up večeru v Mariboru. Po vseh Planetih bodo ta teden na ogled nove fotografske razstave, Koper pa bo obiskala razstava Kače, kjer bodo na ogled mnogi plazilci.

Oktober se v Planetih Tuš začenja s premiero komedije Kateri je pravi, v kateri se Ally (Anna Faris) odloči poiskati najboljšega bivšega. Začne z obravnavo dvajsetih nekdanjih ljubimcev, da bi ugotovila, ali bi kateri od njih lahko bil gospod Pravi in njena prava ljubezen. Film Kateri je pravi? so posneli konec spomladi leta 2010 v romantičen Bostonu in v pomorskem mestecu Gloucester na Cape Ann v Massachusettsu.

V Planetu Tuš Kranj se ta četrtek, 6. oktobra, začenja dvomesečno Filmsko gledališče, ki bo postreglo z osmimi tematsko in žanrsko različnimi filmi iz domače in tuje neodvisne produkcije. Na ogled bodo zgodovinska drama Božji možje, satirična komedija Štirje levi, film Neke druge zgodbe, drame Dobro srce, Drevo življenja in deviški ples smrti ter psihološki triler Kako sem preživel to poletje. Za začetek si bodo gledalci lahko ogledali koprodukcijsko dramo Besa, ki je nastala v sodelovanju Srbije, Slovenije, Francije, Madžarske in Hrvaške, v njej pa blesti naša odlična igralka Iva Krajnc. Film je tudi srbski kandidat za tujejezičnega oskarja 2011.

Minuli vikend je Planete Tuš obiskalo 10.605 gledalcev. Najbolj gledan film ostaja priljubljena komedija o angleškem junaku Johnny English 2, druga je, tako kot minuli teden, komedija Prijatelja samo za Seks, tretja pa je grozljivka Noč morskih psov 3D. Četrti po številu ogledov so Smrkci, peti pa je film Ta nora ljubezen.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 30. 9. 2011 do 2. 10. 2011:

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 10.605

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Johnny English 2 (KC) 3.768
2 Prijatelja samo za seks (CF) 1.937
3 Noč morskih psov 3D (BF) 1.629
4 Smrkci (CF) 1.262
5 Ta nora ljubezen (BF) 799

V Disco Planetih se začenja vroča jesen. V Mariboru bodo v sredo, 5. oktobra, svoj elektronski oder postavili v središče dogajanja Škisove tržnice, v petek prirejajo večer Stand up komedije, v soboto pa Samba večer. V Kranju se obeta vroči večer z eno najbolj žurerskih slovenskih skupin – Mambo Kingsi, v Kopru bo nepozabno divje na FHM Wild West Partyu, v Celju pa ljubezensko strastno na Collegium Red Love Partyu.

Pestro bo tudi preostalo dogajanje v oktobru. Ob sobotah v Celju, Mariboru in Novem mestu še naprej vabijo Domače tržnice z dobrotami, ki bodo dišale tudi po jeseni. V Planetu Tuš Celje bo od 5. oktobra na ogled razstava Muzejski vlak, v Planetu Tuš Kranj bo na ogled modna fotografska razstava Lepota kot umetnost, fotografa Matjaža Očka, v Planetu Tuš Novo mesto pa bodo na fotografijah na ogled lepote solin. V mariborski Planet Tuš prihajajo fotografije najbolj priljubljenega slovenskega borca Dejana Zavca. V koprskem Planetu Tuš bo od četrtka gostovala razstava Kače, kjer bodo na ogled mnogi plazilci, ki se jih bodo najbolj pogumni lahko tudi dotaknili in se z njimi fotografirali.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.