Na platna planetov tuš se vrača Johnny English – najbolj prismuknjeni britanski tajni agent

Na platna kinematografov Planetov Tuš prihaja septembra devet filmskih novosti, med drugim tudi Johnny English 2, nov film igralca Rowana Atkinsona, in animirana družinska komedija Medvedek Pu. Planeti Tuš ponujajo v septembru pestro ponudbo fotografskih ter drugih razstav in koncertov, med katerimi bo vsak našel nekaj zase. Bowlingi planetov Tuš bodo gostili zveneča svetovna in domača imena house glasbe.

V kinematografih Planetov Tuš je pestro septembrsko filmsko ponudbo odprl film Brez povratka 5 v 3D tehniki, ki bo pred velika platna privabil ljubitelje filmske serije Brez povratka in ostale ljubitelje grozljivk. Ljubitelji grozljivk si bodo v septembru lahko ogledali Noč morskih psov v 3D tehniki, režiserja David R. Ellisa, ki je režiral prvi in drugi del filmske serije Brez povratka. September bo pester tudi s filmsko ponudbo komedij, saj na platna Planetov Tuš prihaja kar pet komedij. Prva med njimi na platna prihaja romantična komedija Ta nora ljubezen z dolgim seznamom zvezdniške zasedbe, na platna prihaja tudi »Kralj Queensa« Kevin James z družinsko komedijo Oskrbnik. V kinematografe Tuš se vrača letošnja nominiranka za oskarja za stansko žensko vlogo, Mila Kunis, ki ji bo v komediji Prijatelja samo za seks ob boku stal Justin Timberlake, ki smo ga v minulem mesecu že videli na naših platnih v komediji Huda učiteljica.

Malo starejši ljubitelji filmskih komedij že nestrpno čakajo film Johnny English 2, malo mlajši pa animirano družinsko komedijo Medvedek Pu. Agenta Johnnya Englisha verjetno ni treba posebej predstavljati, saj si je marsikdo ogledal že prvi film z Rowanom Atkinsonom, ki ga gledalci poznajo predvsem po legendarnem liku Mr. Beana. V drugem filmu o agentu Johnnyu Englishu bomo videli vrnitev najbolj prismuknjenega britanskega tajnega agenta na mednarodno prizorišče. Tudi medvedka Puja ni treba posebej predstavljati, saj buri otroško domišljijo že od leta 1926, ko mu je življenje vdahnil pisatelj Alan Alexander Milne. Film bo navdušil predvsem ljubitelje klasičnih risank, saj ga odlikuje ročno narisana animacija Disneyevih studiev. Najmlajši si bodo Medvedka Puja lahko ogledali v sinhronizirani verziji.

Tudi nežnejše duše bodo na filmskem programu Planetov Tuš našle nekaj zase. V drugi polovici meseca prihaja na velika platna romantična drama En dan z ljubljenko filmskega občinstva Anne Hathaway, 29. septembra pa končno na filmska platna prihaja nov slovenski film Lahko noč, gospodična. Drama Lahko noč, gospodična je nov film režiserja in scenarista Metoda Pevca, ki se ga mnogi ljubitelji filma spomnijo po uspešnih filmih Hit poletja, Estrellita, Pod njenim oknom in Carmen. Film se ponaša z odlično slovensko igralsko zasedbo, glavno vlogo pa je Metod Pevec zaupal Poloni Juh in Jerneju Šugmanu.

V Planetih Tuš po vsej Sloveniji se obeta zelo pester september, saj se bodo zvrstile še številne prireditve, razstave in koncerti. Vsako soboto od 9. do 13. ure bo v Planetih Tuš Celje, Maribor, Koper in Novo mesto potekala Domača tržnica s pestro ponudbo dobrot in pridelkov s slovenskih kmetij. V Planetu Tuš Celje se bodo z otvoritvijo fotografske razstave poklonili boksarskemu šampionu Dejanu Zavcu, ki ga je v fotografski objektiv ujela Nina Blaž. V Kranju in Novem mestu si boste v septembru na fotografijah lahko ogledali lepote Solin, kot jih je ujel Aljoša Benko. V Kopru si boste v septembru lahko ogledali fotografsko razstavo Lepota kot umetnost modnega fotografa Matjaža Očka, v Mariboru pa se vam bodo cedile sline ob pogledu na fotografsko razstavo Slovenska kulinarična potepanja, fotografinje Mateje Jordovič Potočnik. V Planetu Tuš Celju si boste lahko ogledali nastop udeležencev mednarodnega folklornega festivala, ki ga že šesto leto organizira KUD Grifon iz Šempetra v Savinjski dolini in KD Celjska folklorna skupina. Po Planetih Tuš po vsej Sloveniji bo začela krožiti razstava kač, ki si jih boste lahko od blizu ogledali v skrbno varovanih terarijih, najpogumnejši pa bodo lahko kakšno od njih celo pobožali ali se slikali z njo. Za zbiratelje Disneyevih kartic pa v Planetih Tuš po vsej Sloveniji pripravljamo turnirje v igranju kart. Več o turnirjih, drugih prireditvah in razstavah v vseh Planetih Tuš si lahko preberete na spletni www.planet-tus.si.

Kljub temu, da se poletje počasi poslavlja, bo na plesiščih Bowlingov Planetov Tuš še vedno vroče. V Kopru in Celju vas bodo popeljali od Miamija do L.A.-ja s svetovno DJ zvezdo Tamaro Sky. V celjskem Planetu Tuš boste v sklopu DINAMIKE 2011 lahko v živo poslušali Valentina Kanzyania, enega od najbolj priljubljenih slovenskih DJ-jev, v Mariboru pa vas bosta v ritmih house glasbe zibala italijanski DJ in producent Paolo Barbato ter Playboyeva DJ-ka Viktoria Metzker. V ritmih popularne švedske skupine ABBA se boste lahko zabavali v okviru ABBA Tribute v Planetu Tuš Kranj in Maribor. V Planetu Tuš Koper boste lahko plesali in peli ob zvokih Mambo Kingsov, v Kranju se boste od poletja poslovili na Hit after summer party, v Celju pa na Fantasyjevem slovesu od poletja. V Planetu Tuš Kopru bo Collegium pripravil Red love party, septembrsko dogajanje v koprskem Planetu Tuš pa bosta zaključila svetovno znana DJ-ja Sunnery James in Ryan Marciano. V Celju bo septembrsko dogajanje na bowlingu zaključil skrivnostni Secret Disco Neon Party.

V septembru, ko se življenje s plaž zopet vrača v urbana središča, vam Planeti Tuš ponujajo obilo možnosti za zabavo in preživljanje vašega prostega časa. V pestri ponudbi dogodkov in filmov se bo za vsak okus in željo našlo nekaj. Več o dogodkih in filmskih sporedih si preberite na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več