Na Planet Tuš Festih nakupovanje do polnoči, potem se začne zabava

  • 1

Planet Tuš Festi so vsakoletni znanilci jesenskih ugodnosti in zabave. Prihodnjo soboto, 20. oktobra, bo v Celju, Mariboru, Kranju in Kopru nakupovanje potekalo od jutra pa vse do polnoči, in to s posebnimi popusti in presenečenji. Spremljal ga bo pester program, namenjen vsem generacijam: najprej čez dan v Celju Cirkuška vas, v Mariboru Kekčeva dežela, v Kranju in Kopru Ribič Pepe, zvečer pa zabave na Bowlingih Planetov Tuš.

Planet Tuš Festi so postali znanilci jesenskih ugodnosti, nakupov in zabave. V Celju, Mariboru, Kranju in Kopru bodo v soboto, 20. oktobra, trgovine odprte do polnoči, Bowlingi Planetov Tuš pa še dlje: »Naši kupci in obiskovalci vsako leto težko pričakujejo Planet Tuš Feste in skupaj z našimi najemniki smo se potrudili, da bodo letošnji še posebej privlačni,« pojasnjujejo v Tušu. Celodnevno dogajanje bodo v avlah spremljala Kolesa sreče z nagradnimi igrami in nastopi najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. »Še vedno ostajajo v ospredju popusti, posebna darila in druge ugodnosti, ki jih nudijo trgovine in gostinski lokali v naših Planetih in ki so najpomembnejši razlog, da je pri nas na ta dan živahno tudi v poznih večernih urah,« še dodajajo v Tušu.

V Celju bo Planet Tuš Fest dopoldne spremljal Slikarski dan z Vijolico, ko bodo najmlajši lahko na plano spustili svojo kreativno energijo, rajali z Alenko Kolman, risali Fifi in prijatelje. Popoldne jih čakajo posebni izzivi in podvigi v Cirkuški vasi. Izdelovali bodo cirkuške pripomočke, se preizkusili v cirkuških spretnostih in si na koncu ogledali interaktivno predstavo z dvornim norčkom. Dogajanje se bo v mestu ob Savinji zaključilo krepko čez polnoč, ko bodo trgovine že zaprle svoja vrata, zabava s popularno skupino IN VIVO in njihovimi največjimi uspešnicami pa se bo nadaljevala na Bowlingu Planeta Tuš.

Planet Tuš Maribor se bo, poleg prizorišča najugodnejših nakupov, spremenil v pravo Kekčevo deželo. Dopoldne bodo najmlajši na Balonarskem festivalu lahko izdelovali živali iz balonov ali si ogledali razstavo Kekca in ovčk iz balonov, popoldne pa jih čakajo nepozabna doživetja s Kekcem in prijatelji. Ogledali si bodo lahko posebno predstavo, spoznali žive živali, se naučili pastirskih iger in pesmi. Večerna zabava pa bo na Bowlingu Planeta Tuš Maribor potekala v ritmih dj-evske naveze Nicola Fasano & Steve.

Planet Tuš Fest v Kranju se bo začel s Sladkim dnevom s Čmrlekom, ki bo dopoldne poskrbel za sladka presenečenja. Ob 11. uri se bodo najmlajši lahko udeležili zabave z Ribičem Pepetom, popoldne pa jih čakajo avanture na otoku Taka Tuka. Spoznavali bodo posebnosti tega domišljijskega kraja, izdelovali zemljevide, iskali zaklade, iz balonov bodo izdelovali živali in si ogledali interaktivno predstavo z dvornim norčkom. Za vse, ki jim bo nakupovanje še pustilo energije za zabavo, pa bo na Bowlingu Planeta potekal Planet JAM party, kjer bodo svoje glasbene sposobnosti pri razvnemanju zabave željnih pokazali Tuševi hišni dj-ji.

V modno prestolnico slovenske Obale – Planet Tuš Koper bo najmlajše že dopoldne na slikarsko doživetje povabila priljubljena Fifi. Popoldne jih čaka zvrhana gora izzivov v Mali šoli gusarskih spretnosti. Izdelovali bodo gusarske pripomočke, se preizkusili v gusarskih spretnostih, se mečevali z meči iz balonov, čakajo jih poslikave z najljubšimi motivi in tudi obisk pravega pitona. Ob 17. uri pa v Planet Tuš Koper prihaja slavni Ribič Pepe, ki se bo tukaj ustavil na svojem potepu po svetu. Večerni del bo v najlepšem primorskem zabavišču Bowlingu Planeta Tuš Koper minil ob koncertu skupine Victory, ki se je po premoru vrnila na slovensko glasbeno sceno.

Kaj se splača kupiti, kje bodo nakupi najugodnejši in še več presenečenj pa vam bomo razkrili nekaj dni pred dogodkom.

Podrobnejše opise dogodkov, popuste in morebitne novosti lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.