Na mariborski tržnici nov Tuš market

Mariborska pokrita tržnica je danes ponovno zaživela, saj je vrata odprl nov moderen Tuš market. Ponudba marketa je prilagojena njegovi lokaciji v samem centru mesta in je poleg rednega programa osredotočena na ponudbo malic, delikatesnih solat, bogato ponudbo sadja in zelenjave, delikatese in pekovskih izdelkov. Z njegovo otvoritvijo smo v Tušu odprli 15 novih delovnih mest._x000D_

Tušev market v pokriti mariborski tržnici je sodoben market, prilagojen modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je na bogati ponudbi svežega programa z oddelki sadja in zelenjave, toploteke, mesnice, delikatese ter kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko. Asortiman več kot 15 tisoč izdelkov, ki ga v Tušu ponujamo na 700 m2 prodajnih površin, je posebej prilagojen njegovi lokaciji, hitrim sprotnim nakupom in razširjen z veliko izbiro toplih in hladnih malic ter pripravljenih solat. Za zadovoljstvo kupcev bo od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 15. ure in ob nedeljah od 7.30 do 12. ure skrbelo 15 novo zaposlenih.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljamo v Tušu s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedamo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba je šele začetek naše ponudbe. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki smo jo v Tušu že pred časom dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe tako jamčimo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnemo kupnino za izdelek.

Otvoritev kletne etaže pod zeleno tržnico bo danes pospremil zanimiv otvoritveni program, ki se bo začel ob 10. uri. Slavnostna govornika ob njenem odprtju bosta župan Mestne občine Maribor Franc Kangler in direktor tržnice Zdenko Šilc. Degustacijam in dogajanju za najmlajše z nastopom čarovnika smo v Tušu dodali še različne ugodnosti iz ponudbe novo odprte trgovine. Za lažji dostop bo danes in v soboto mogoče brezplačno parkiranje v garažni hiši pod tržnico.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več