Na Kawasakiju Z 1000 se je odpeljal Uroš Kus

V Bowlingu Planet Tuš Celje je od 16. maja do 1. junija potekal napet turnir v bowlingu.

Na Kawasakiju Z 1000 se je odpeljal Uroš Kus V Bowlingu Planet Tuš Celje je od 16. maja do 1. junija potekal napet turnir v bowlingu. Na turnir so se lahko prijavili tako registrirani kot neregistrirani oziroma rekreativni igralci in igralke, kar je na bowling steze poleg bogate in hitre nagrade, motorja Kawasaki Z 1000, privabilo številne ljubitelje bowlinga.

Na zaključnem turnirju v četrtek, 1. junija, se je pomerilo 16 finalistov, ki so se prebili skozi kvalifikacije. V četrtfinale jih je napredovalo 8, v polfinale pa so se uvrstili štirje – Lino Eržen iz bowling kluba Xtreme, Franjo Rolk in Uroš Kus iz bowling kluba Gladiatorji ter Andrej Vrhovšek, član kluba Dodo, ki je v polfinalu zbral skupno najvišje število točk. Napet finalni dvoboj, kjer ni manjkalo zavzetih in burnih navijačev, se je tako odvil med Andrejem Vrhovškom in Urošem Kusom. Slednji je imel v dveh igrah več sreče in je skupaj zbral 436 točk, kar 32 več kot njegov nasprotnik. Zmagovalec se je domov lahko odpeljal na 3 milijone tolarjev vrednem črnem lepotcu Kawasaki Z 1000.

Na Kawasakiju Z 1000 se je odpeljal Uroš Kus Motor in mobilni telefoni, ki so jih dobili vsi finalisti turnirja, so bili darilo organizatorja turnirja, Bowling centra Planet Tuš Celje. Po napetem finalu, kjer je temperatura narasla do vrelišča, so prisotni zmagovalcu iskreno čestitali in skupaj z njim bučno proslavili uspeh, saj je bil po turnirju za vse obiskovalce bowlinga pripravljen tudi zabavni program z gostjo Moniko Pučelj ter medijskim sponzorjem Radiem Fantasy.

Oglejte si galerijo

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.