Na Kawasakiju Z 1000 se je odpeljal Uroš Kus

V Bowlingu Planet Tuš Celje je od 16. maja do 1. junija potekal napet turnir v bowlingu. Na turnir so se lahko prijavili tako registrirani kot neregistrirani oziroma rekreativni igralci in igralke, kar je na bowling steze poleg bogate in hitre nagrade, motorja Kawasaki Z 1000, privabilo številne ljubitelje bowlinga.

Na zaključnem turnirju v četrtek, 1. junija, se je pomerilo 16 finalistov, ki so se prebili skozi kvalifikacije. V četrtfinale jih je napredovalo 8, v polfinale pa so se uvrstili štirje – Lino Eržen iz bowling kluba Xtreme, Franjo Rolk in Uroš Kus iz bowling kluba Gladiatorji ter Andrej Vrhovšek, član kluba Dodo, ki je v polfinalu zbral skupno najvišje število točk. Napet finalni dvoboj, kjer ni manjkalo zavzetih in burnih navijačev, se je tako odvil med Andrejem Vrhovškom in Urošem Kusom. Slednji je imel v dveh igrah več sreče in je skupaj zbral 436 točk, kar 32 več kot njegov nasprotnik. Zmagovalec se je domov lahko odpeljal na 3 milijone tolarjev vrednem črnem lepotcu Kawasaki Z 1000.

Motor in mobilni telefoni, ki so jih dobili vsi finalisti turnirja, so bili darilo organizatorja turnirja, Bowling centra Planet Tuš Celje. Po napetem finalu, kjer je temperatura narasla do vrelišča, so prisotni zmagovalcu iskreno čestitali in skupaj z njim bučno proslavili uspeh, saj je bil po turnirju za vse obiskovalce bowlinga pripravljen tudi zabavni program z gostjo Moniko Pučelj ter medijskim sponzorjem Radiem Fantasy.

Oglejte si galerijo