Na filmska platna Planetov Tuš prihaja romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me

Na filmska platna vseh petih Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me. Največ gledalcev je v minulem vikendu v kino dvorane privabila družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Filme pa bo ta konec tedna dopolnilo še zanimivo dogajanje z izjemnimi popusti in odlično zabavo na že drugem Planet Tuš Festu._x000D_
_x000D_

Na filmska platna vseh petih Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me. Največ gledalcev je v minulem vikendu v kino dvorane privabila družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Filme pa bo ta konec tedna dopolnilo še zanimivo dogajanje z izjemnimi popusti in odlično zabavo na že drugem Planet Tuš Festu.

Planeti Tuš v Celju, Novem mestu in Kranju bodo v četrtek svoji zvesti publiki predstavili dve novosti. Lahko čisto povprečen fant in bistra svetlolasa lepotica najdeta skupno srečo? To je vprašanje, okoli katerega se vrti film Predobra zame, sveža, duhovita romantična komedija za vse, pomladno razpoložene zaljubljence. Drama Ne pozabi me pa je zgodba o dvojici mladih, ki sta okusila tragedijo in iz nje spletla ljubezen. Film bo na ogled v vseh Planetih Tuš po Sloveniji.

Obiskovalce Planetov Tuš je v preteklem vikendu najbolj pritegnila težko pričakovana družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja, ki si jo je ogledalo več kot 4.300 gledalcev. 3.309 gledalcev je spremljalo zapleteno romanco Gerarda Butlerja in Jennifer Aniston v romantični komediji Lovec na glave. Na tretjem mestu gledanosti v Planetih Tuš je bila minuli vikend Alica v Čudežni deželi, ki si jo je ogledalo 1.065 gledalcev, novost preteklega tedna Triaža se je s 700 gledalci uvrstila na četrto mesto, s predpremierno predstavitvijo pa se je film Predobra zame, z 614 gledalci uvrstil na peto mesto lestvice najbolje gledanih. Planeti Tuš so sicer minulem vikendu pred filmska platna privabili skoraj 11.900 ljubiteljev sedme umetnosti.

Se spomnite, kako smo lani noreli, se zabavali in nakupovali z velikimi ugodnostmi vse do polnoči in čez? Pred nami so novi Planet Tuš Festi, enodnevne super akcije izjemnih ugodnosti in odlične zabave. Pod sloganom ˝Planet nori do polnoči˝ bodo planeti v Celju, Mariboru in Kranju ponovno noreli v soboto, 17. aprila, v Kopru pa v petek, 30. aprila. Nakupovanje bo potekalo ob spremljavi številnih dogodkov za vse generacije – koncertov, nagradnih iger, otroških predstav in delavnic. Otroci bodo ustvarjali, plesali in se igrali z Nodijem, Frančkom ter Fifi in Cvetličniki. Raznoliko glasbeno kuliso pa bodo ustvarjali Anika Horvat in Slavko Ivančič, skupine Mambo Kings, Colonia, Karma, E.T., gosti oddaje Randevu in številni drugi. Podrobni program dogajanja je na voljo na www.planet-tus.com.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.