Na filmska platna Planetov Tuš prihaja romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me

Na filmska platna vseh petih Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me. Največ gledalcev je v minulem vikendu v kino dvorane privabila družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Filme pa bo ta konec tedna dopolnilo še zanimivo dogajanje z izjemnimi popusti in odlično zabavo na že drugem Planet Tuš Festu._x000D_
_x000D_

Na filmska platna vseh petih Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – romantična komedija Predobra zame in drama Ne pozabi me. Največ gledalcev je v minulem vikendu v kino dvorane privabila družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja. Filme pa bo ta konec tedna dopolnilo še zanimivo dogajanje z izjemnimi popusti in odlično zabavo na že drugem Planet Tuš Festu.

Planeti Tuš v Celju, Novem mestu in Kranju bodo v četrtek svoji zvesti publiki predstavili dve novosti. Lahko čisto povprečen fant in bistra svetlolasa lepotica najdeta skupno srečo? To je vprašanje, okoli katerega se vrti film Predobra zame, sveža, duhovita romantična komedija za vse, pomladno razpoložene zaljubljence. Drama Ne pozabi me pa je zgodba o dvojici mladih, ki sta okusila tragedijo in iz nje spletla ljubezen. Film bo na ogled v vseh Planetih Tuš po Sloveniji.

Obiskovalce Planetov Tuš je v preteklem vikendu najbolj pritegnila težko pričakovana družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja, ki si jo je ogledalo več kot 4.300 gledalcev. 3.309 gledalcev je spremljalo zapleteno romanco Gerarda Butlerja in Jennifer Aniston v romantični komediji Lovec na glave. Na tretjem mestu gledanosti v Planetih Tuš je bila minuli vikend Alica v Čudežni deželi, ki si jo je ogledalo 1.065 gledalcev, novost preteklega tedna Triaža se je s 700 gledalci uvrstila na četrto mesto, s predpremierno predstavitvijo pa se je film Predobra zame, z 614 gledalci uvrstil na peto mesto lestvice najbolje gledanih. Planeti Tuš so sicer minulem vikendu pred filmska platna privabili skoraj 11.900 ljubiteljev sedme umetnosti.

Se spomnite, kako smo lani noreli, se zabavali in nakupovali z velikimi ugodnostmi vse do polnoči in čez? Pred nami so novi Planet Tuš Festi, enodnevne super akcije izjemnih ugodnosti in odlične zabave. Pod sloganom ˝Planet nori do polnoči˝ bodo planeti v Celju, Mariboru in Kranju ponovno noreli v soboto, 17. aprila, v Kopru pa v petek, 30. aprila. Nakupovanje bo potekalo ob spremljavi številnih dogodkov za vse generacije – koncertov, nagradnih iger, otroških predstav in delavnic. Otroci bodo ustvarjali, plesali in se igrali z Nodijem, Frančkom ter Fifi in Cvetličniki. Raznoliko glasbeno kuliso pa bodo ustvarjali Anika Horvat in Slavko Ivančič, skupine Mambo Kings, Colonia, Karma, E.T., gosti oddaje Randevu in številni drugi. Podrobni program dogajanja je na voljo na www.planet-tus.com.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več