Na bencinskem servisu v Dramljah avtoplin in bio diesel

Tuš Oil je v Trnovcu pri Dramljah, neposredno ob izvozu z avtoceste, začel z gradnjo svojega 20. bencinskega servisa, ki bo vrata odprl predvidoma že konec letošnjega leta.

Bencinski servis bo urejen po najsodobnejših potovalnih in nakupovalnih trendih in bo poleg osnovne ponudbe voznikom ponujal tudi avtoplin in bio diesel. V naložbo, s katero bomo v Tuš Holdingu še utrdili pozicijo tretje največje verige bencinskih servisov v državi, bomo vložili več kot 2 milijona evrov.

Bencinski servis Tuš Oil v Dramljah, neposredno ob izvozu z avtoceste, bo prilagojen najsodobnejšim trendom nakupov in varnega ter udobnega potovanja. Poleg šestih točilnih mest bo voznikom ponujal tudi avtoplin in bio diesel, bankomat, minimarket in bar. Za celotno prijetno nakupovalno, potovalno izkušnjo bo skrbelo sedem sodelavcev.

V Trnovcu pri Dramljah bo Tuš Oil predvidoma konec leta odprl že svoj 20. bencinski servis v Sloveniji. Z izgradnjo novih bencinskih servisov Tuš Oil še utrjuje tretje mesto med verigami bencinskih servisov v Sloveniji. »Tuš Oil je tretja največja veriga bencinskih servisov v Sloveniji in veseli nas, da bomo prav kmalu prisotni tudi v Slovenskih Konjicah in Dramljah, kjer bomo tako še bližje našim zvestim kupcem, ki z nakupi v Tuš trgovinah in drogerijah, lahko točijo tudi do 5c/l cenejše gorivo,« pojasnjuje vodja odnosov z javnostmi Engrotuša Anja Marjetič.

Hitra širitev verige naših bencinskih servisov se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Gradnja bencinskega servisa Tuš Oil tako trenutno poteka v Dramljah, Slovenskih Konjicah ter Ljutomeru. Sicer pa smo letos že odprli svoj največji bencinski servis v Lormanju ob Pomurski avtocesti. Ob tem ima Tuš Oil poslovalnice še v Celju, Mariboru –Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več