Mrk iz sage Somrak in Nowhere Boy – zgodba o Johnu Lennonu

Shrek za vedno ostaja tudi ta teden na vrhu lestvice gledanosti. Filmski novosti tega tedna sta že tretji film iz sage Somrak, domišljijski romantični triler Mrk in film Nowhere Boy – Zgodba o Johnu Lennonu, ki karizmatičnega glasbenika predstavi kot 15-letnega jeznega in problematičnega mladeniča.

Ta teden se v Planetih Tuš obetata kar dve filmski novosti. Na filmska platna prihaja poslastica za oboževalce sage Somrak, tretji del iz knjižne in filmske uspešnice, domišljijski romantični triler Mrk. Glavna junakinja Bella se znova znajde v nevarnosti, ko Seattle opustoši niz skrivnostnih umorov in zlonamerni vampir nadaljuje svoje prizadevanje za maščevanje. Prisiljena je izbirati med Edwardom in Jacobom vedoč, da njena odločitev lahko povzroči brezčasen boj.

V četrtek 1. julija, pa prihaja na filmska platna še ena novost, biografska glasbena drama, Nowhere Boy – Zgodba o Johnu Lennonu, ki predstavlja 15-letnega Johna, jeznega in problematičnega mladeniča, ki še ne sluti, da bo nekoč za vedno spremenil glasbeni svet. Film, ki ga morajo videti vsi ljubitelji glasbene legende in vsi, ki bi želeli pokukati v njegovo življenje pred Beatlesi.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 6.607 ljubiteljev filma. Prvo mesto gledanosti je tudi ta vikend ostalo v rokah animirane družinske pustolovščine Shrek za vedno, ki si jo je ogledalo 2.148 gledalcev. Novost preteklega tedna, akcijska romantična komedija Morilci se je z 1.179 gledalci, uvrstila na drugo mesto gledanosti. Romantična komedija Seks v mestu 2 je z 1.092 gledalci zdrsnila na tretje mesto lestvice. Eno mesto je izgubil tudi akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa, ki je pristal na četrtem mestu. Peterico pa zaključuje grozljivka Mora v ulici brestov.

Raznoliko dogajanje bo ta konec tedna potekalo tudi v otroških igralnicah Oslarijah, v avlah Planetov Tuš in pred njimi. V petek se v Planetu Tuš Koper obeta vroč Ritem Planeta z DJ Aquo, DJ Cevere ter komercialnimi ritmi popa, r’n’b-ja in housa. V Oslarijah bodo tako med tednom kot preko vikenda potekale različne ustvarjalne delavnice in bralne urice. V soboto bo na parkirišču pred Planetom Tuš Kranj od 12. ure, potekal Planet TUŠ – FHM turnir malega nogometa, v avli Planeta Tuš bo potekala kmečka tržnica, v Kopru pa se bodo lahko obiskovalci pomerili v žongliranju z diabolom, popularnim žonglerskim rekvizitom v obliki peščene ure. Na bowlingih v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu pa lahko vsi ljubitelji nogometa še vedno spremljajo tekme svetovnega prvenstva v nogometu na velikem platnu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več